Sandra (Eva Vejmělková), Mona (Mahulena Bočanová) a Karla (Jana Paulová), tři ženy v nejlepších letech, mají stejný problém. Deprese a trápení s nevěrnými manžely, kterým obětovaly své mládí, desítky let života, z nichž některé nebyly zrovna zalité sluncem, je přivedly na křeslo psychoterapeuta v podání Jakuba Koháka.

Jejich sezení u odborníka jim přinese, co vskutku nečekaly. Trojice žen, jež mají odlišné profese a jsou rozdílně i povahově, se sblíží natolik, že se rozhodne vzít další osud svých nevyvedených manželství do vlastních rukou. Finančně nijak nezanedbatelná sezení u psychoterapeuta vymění za něco daleko radostnějšího – vytváření pekelných nástrah na své „drahé“ polovičky, které ztvárnili Miroslav Etzler, Robert Jašków a Petr Rychlý.

Na křeslo psychoterapeuta někdy až šílené zážitky, které jim ženy připravily, doženou i trestané manžele a jeden z nich praví: „Před ohněm a vodou se dá utéct, ale před ženskou pomstou...“ Jaká je pravda, se dozvíte v bezmála hodinu a půl trvající komedii, na niž do kin můžete přijít od 10. září 2020.

Scénář společně s Dušanem Rapošem napsala jako svůj debut Eva Vejmělková, jíž tento režisér svěřil její první hlavní roli na filmovém plátně, a to ve Fontáně pro Zuzanu (1985). Kromě již zmíněných známých tváří ve snímku uvidíte mj. Danu Morávkovou, Jiřího Ployhara ml., Pavla Zedníčka, Adama MišíkaHelenu Vondráčková a Dominiku Myslivcovou.

Fotogalerie
22 fotografií