Tady se ovšem naštěstí nedělo nic, co by musel Jiří Helekal posléze doma manželce vysvětlovat. Žena, ke které se tak vášnivě tulí, je totiž právě manželka Zdeňka (73), se kterou hudebníka pojí společných padesát let a dvě děti. A zápal pro lásku, který třeba i pohorší, ale rozhodně nepřekvapí u puberťáků, mají Helekalovi zjevně dodnes.

VIDEO: Jiří Helekal (69): Hrozí mi rakovina jazyka!

Video
Video se připravuje ...

Jiří Helekal (69): Hrozí mi rakovina jazyka! Zuzana Bubílková, Lukáš Červený

Přesto je na paní Zdeňce ze snímků celkem znát, že by byla asi raději, kdyby si její choť projevy náklonnosti nechal spíš na doma. Když to ale na bigbeatového muzikanta přijde, nemá sympatická zrzka moc možností se ubránit. Na snímcích je vidět, že manželovu ruku se ze svého prsu paní Zdeňka pokusila aspoň ve společnosti sundat. Jeho rtům a nenechavým prstům ale na slavnostním vyhlášení ankety Mistr zábavního umění zkrátka neunikla.

Na akci, která se konala v Praze v botelu Albatros, se Jiří Helekal dostavil oblečen jako pravý gentleman v tmavě modrém obleku s elegantním motýlkem. Chvilce vášně pak dal průchod vsedě na lavici vedle manželky, která na večer zvolila lehké bílé šaty. Možná v tom mohlo sehrát svou roli lehké opojení nejen láskou, ale i alkoholem. Zatímco paní Zdeňka měla před sebou na stole minerálku, hudební skladatel a člen divadelního souboru Semafor si dopřál pivečko.  

VIDEO: Hryc promluvil o testech. Jak na tom herec je? A covid vzal Basikové lásku.

Video
Video se připravuje ...

Hryc promluvil o testech. Jak na tom herec je? A covid vzal Basikové lásku. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
47 fotografií