Preview zápasů Ligy národů - úterý 8.9.

08.09.2020, 08:35, aktualizováno 08.09.2020, 08:35
Previews
Posledních osmnáct týmů dnes zakončí první část nového ročníku Ligy národů. Ve skupině A jsou na programu hned čtyři duely - Belgie bude favoritem souboje s Islandem, Dánsko hraje doma s Anglií, Francie se v repríze finále posledního MS střetne s Chorvatskem a Portugalsko cestuje do Švédska...
Liga A - skupina 2
Belgie - Island  (úterý 20:45)
Po suverénní kvalifikaci a stoprocentním vstupu do nového ročníku Ligy národů je belgický reprezentační výběr zajisté ve výtečném rozpoložení. To se však nedá říct o jeho nadcházejícím soupeři z Islandu...

Belgičané na úvod zvládli zápas v Dánsku, kde vyhráli 2:0. Už v první půli je dostal do vedení Denayer, po přestávce pak navyšoval Mertens. Navázali tak na výtečnou kvalifikaci o EURO, kterou zvládli s plným počtem třiceti bodů a celkovým skóre 40:3! Hlavními ofenzivními tahouny byli Romelu Lukaku se sedmi brankami, Eden Hazard s pěti góly a sedmi asistencemi a Kevin De Bruyne, jenž Hazardovu statistiku okopíroval bez jedné trefy.

Ostrované tolik spokojeni být určitě nemohou. Nejenže kvalifikační skupina H skončila jejich neúspěchem a postupem Francie s Tureckem, lepší to nebylo ani na úvod Ligy národů. Islanďané s Anglií nevyužili dvacetiminutové přesilovky, dokonce se pak po červené Ingasona poměr na hřišti srovnal a Angličané se v nastavení dostali do vedení. To jim mohl sebrat v úplné koncovce Bjarnason, jenže ten zahodil penaltu.

O tomto utkání mluvil i belgický kouč Roberto Martínez. "Očekávám od Islandu podobné představení jako v sobotu. Byl jsem překvapen jejich skvělou organizací a načasováním. Brání velmi dobře a budeme muset jejich organizovanou obranu prolomit, abychom dokázali skórovat."

Belgie je jednoznačně úspěšnější i ve vzájemných zápasech. V nedávné minulosti byly sehrány tři - jejím vítězstvím přitom skončil jak přátelák před šesti lety, tak obě utkání premiérového ročníku Ligy národů.

"Hraje první tým žebříčku proti devětatřicátému, takže každý očekává belgické vítězství. Tak tomu bylo i v minulé Lize národů před dvěma lety. Nemyslím si, že jsme hráli nějak špatně, ale dvakrát jsme prohráli. Musíme hrát jako tým, zvládat situace jeden na jednoho a přinést nadstavbu směrem dopředu. Naší největší šancí na skórování jsou protiútoky," říká trenér Islandu Erik Hamrén.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.20 - 7.03 - 15.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dánsko - Anglie  (úterý 20:45)
Neúspěšný vstup do Ligy národů za sebou mají reprezentanti Dánska, naopak jejich nadcházející soupeř z Anglie začal vítězstvím. Pro tyto dva celky půjde o první vzájemné soutěžní utkání po osmnácti letech.

Dánové v sobotu nestačili na Belgii, které podlehli 0:2. Šlo o první jejich soutěžní porážku po téměř čtyřech letech, nepočítáme-li tedy vypadnutí na MS s Chorvatskem na penalty. Díky této neporazitelnosti také zvládli kvalifikaci na EURO, byť postoupili až z druhého místa. Před nimi skončilo Švýcarsko, za sebou nechali Irsko, Gruzii a Gibraltar.

"Naším cílem je být úspěšní v několika formách presinku - ať už ve vysokém, nebo nižším. Musíme také najít správný čas, kdy napadat. Je začátek sezóny, spousta hráčů za sebou nemá dlouhou přípravu a je velmi těžké dělat takto náročné věci, takže tom musíme dobře vybalancovat," říká trenér Kasper Hjulmand.

Angličanům se první zápas nového ročníku Ligy národů výsledkově vydařil a po bláznivém zápase na Islandu zvítězili 1:0. Od sedmdesáté minuty hráli v deseti po vyloučení Walkera, v závěru základní hrací doby se počet hráčů na hřišti vyrovnal - červenou viděl totiž i Ingason. Následnou penaltu proměnil Raheem Sterling, přičemž šanci pokutového kopu dostal i Island, který jí však pohrdnul.

"Možná jsme měli reputaci, že jsme na hřišti moc "hodní", že bychom měli hrát trochu agresivněji a že bychom měli ukázat naši temnější stránku, která by nám pomohla vyhrát zápasy. Myslím, že to je něco, co jsme se dokázali naučit," tvrdí záložník James Ward-Prowse.

Dříve pravidelní soupeři na evropských šampionátech se v ostrém zápase naposledy potkali v osmifinále MS v roce 2002, kdy Anglie hladce vyhrála. Od té doby byly sehrány ještě čtyři přáteláky, v nichž každý z týmů uspěl dvakrát.

Zápas na Parken Stadium v Kodani začíná v pondělí ve 20:45, jako rozhodčí na něj bude dohlížet Rumun Kovacs.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.74 - 3.38 - 2.09
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Belgie11002:03
2.Anglie11001:03
3.Island10010:10
4.Dánsko10010:20
Liga A - skupina 3
Francie - Chorvatsko  (úterý 20:45)
Francie jde do druhého utkání s jasným cílem - znovu vyhrát a usadit se na prvním místě ve skupině. Úvodní duel zvládla naprosto perfektně, teď si však musí dávat dobrý pozor. Chorvatsko pro ni bude mnohem náročnějším soupeřem než naposledy Švédsko.

Tabulka skupiny číslo tři v Lize A vypadá zatím víceméně podle prognóz. Tedy o první místo se perou Francie s Portugalskem, které zbylá dvojice hodlá pronásledovat a ideálně nahradit. Francie je zatím na místě druhém, za což ale může pouze horší skóre oproti prvním Portugalcům. V prvním utkání se Francie sice dočkala vítězství, ale rozhodně se nedalo říct, že by bylo nějak zasloužené. Naopak, po celou dobu se francouzská ofenziva hodně trápila a Švédsko jí toho moc nedovolilo.

Nakonec hráčům ze země galského kohouta stačila jediná branka, o kterou se postaral hvězdný útočník Paris Saint-Germain Kylian Mbappé. A to je pro náročné fanoušky Francie hodně málo. Navíc Antoine Griezmann neproměnil penaltu a jen tím navázal na negativní výsledky, které ho po přestupu do Barcelony prakticky neopustily. Spokojený nebyl ani slavný trenér Didier Deschamps.

V rozhovoru pro stránky UEFA poznamenal: "Náš výkon rozhodně nebyl pozitivní. Sice jsme vyhráli a v tomto směru jsme splnili to, co jsme si předsevzali, ale to je všechno. Herně jsme rozhodně nepodali ideální výkon a na naší hře se dalo najít hodně chyb. Nicméně tohle je enormně kvalitní tým a já věřím, že se postupně budeme zlepšovat. Cílem pro Ligu národů je testovat schopnosti mužstva a nacházet nové možnosti," dodal trenér Deschamps.

Ten už před duelem se Švédy avizoval, že chce najít nové možnosti a slova v činy proměnil novým rozestavením. Francouzi nastoupili do hry se třemi stopery a je pravděpodobné, že v tom budou pokračovat. Původně se měl do základní sestavy opět vrátit tahoun PSG Kylian Mbappé, jenže večer před zápasem vyšlo najevo, že je pozitivní na koronavirus, takže utkání se jej týkat nebude.

Francie má s Chorvatskem velmi dobrou bilanci, vlastně s ním ještě ani jednou neprohrála. Ze šesti duelů hned čtyřikrát vyhrála a jen dvakrát se zrodil nerozhodný výsledek. V tomto trendu bude chtít Deschampsova družina pokračovat.

A výhodou je, že Chorvatsku se v prvním utkání absolutně vůbec nedařilo. I přesto, že Portugalcům scházelo eso z Turína v podobě Cristiana Ronalda, jeho ofenzivu to vůbec nepoznamenalo. Naopak, Chorvatům zcela bez milosti nasázelo čtyři branky a jasně vyhrálo. Chorvatský trenér Dalić nejspíš udělá několik změn oproti tomuhle výprasku a vzhledem k tomu, že duo Rakitić - Modrić není v týmu, role dvou záložníků se nejspíš ujme Brozović s Kovačićem. Nastoupit by měl také Ivan Perišić, který má za sebou velmi dobrou sezonu na klubové úrovni.
Francie - pravděpodobná sestava:
Lloris - Upamecano, Varane, Kimpembe - Dubois, Kanté, Rabiot, Mendy - Griezmann - Giroud, Martial
Chorvatsko - pravděpodobná sestava:
Livaković - Jedvaj, Lovren, Vida, Barišić - Kovačić, Brozović - Rebić, Vlašić, Perišić - Kramarić
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.67 - 3.75 - 5.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Švédsko - Portugalsko  (úterý 20:45)
Portugalci se s tím v první utkání vůbec nemazali a namazali si Chorvatsko na chleba. V úterý večer začnou duel v Solně, kde na ně na pažitu Friends Areny bude čekat domácí Švédsko. Domácí v prvním utkání prohráli, což budou chtít samozřejmě napravit.

Ono to samozřejmě zas tak velké zklamání ze strany Švédska nebylo, protože v duelu s hvězdnými Francouzi byli Švédi přeci jen považováni za outsidery a jiný výsledek než prohra se vlastně nečekal. Navíc se dá říct, že svému soupeři herně dali docela zabrat. Nakonec musel rozhodnout až Kylian Mbappé, který se prosadil ve 41. minutě a určil konečnou podobu výsledku. Švédsko každopádně hrálo velmi dobře, poctivě bránilo a snažilo se vytvořit si i nějaké šance.

Tohle utkání nabídlo dramatickou dohru, neboť mnoha osobnostem švédského fotbalu se nelíbilo trenérovo rozhodnutí vynechat ze základní sestavy mladíka Dejana Kulusevskiho. Ten se v této sezoně dokázal v Parmě neuvěřitelně prosadit a přes svůj mladý věk táhl celé mužstvo hned několikrát v sezoně. Nominován byl, ale do zápasu se dostal až v 70. minutě. A to třeba takový Zlatan Ibrahimović nechápal natolik, že se přes média podivoval nad střídmostí trenéra Janneho Anderssona.

Ten se ale na celý "incident" díval s odstupem a hlavně z nadhledu. "My, kdo tvoříme sestavu, se nad těmito věcmi nepozastavujeme. Vidíme to jinak než veřejnost, než lidé zvenčí. S Dejanem jsme mluvili před zápasem i po něm a nemáme mezi sebou žádné spory. Bylo to jen taktické rozhodnutí a on to dobře chápe. Mám pocit, že média dělají z každé věci obří problém, přitom sami aktéři to chápou jinak. Jsme tu, abychom vyhrávali, táhneme za jeden provaz."

Historicky se Švédům v bojích s Portugalci zas tak moc nedaří, minimálně ne v ostrých, soutěžních zápasech, kdy o něco opravdu jde. Naposledy je v soutěžním klání porazili v roce 1984 a od té doby se daří jednoznačně Portugalsku.

A vzhledem k tomu, jak si Portugalci vedli naposledy, není moc pravděpodobné, že by se na tom teď mělo něco změnit. V prvním duelu si Portugalci s chutí zastříleli, když nasázeli hned čtyři branky silnému Chorvatsku. To se na rychlé ataky Portugalska nedokázalo soustředit a Portugalci se radovali z vylepšení statistik i bez opory, Cristiana Ronalda.

Za což byl trenér Fernando Santos samozřejmě moc rád. "Osobně jsem čekal, že by náš tým mohl hrát nějak takhle, protože v týdnu jsem viděl to nadšení, aktivitu a rychlost, s jakou jsme trénovali. Ale nečekal jsem, že dáme tak silnému soupeři dokonce čtyři branky. Teď v tom chceme pokračovat a stále se učit z dalších zápasů. Máme v týmu hodně mladíků, kteří tyhle zápasy potřebují pro svůj rozvoj."
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.76 - 3.54 - 1.83
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Portugalsko11004:13
2.Francie11001:03
3.Švédsko10010:10
4.Chorvatsko10011:40
Liga C - skupina 1
Kypr - Ázerbájdžán  (úterý 20:45)
Kypr ani Ázerbájdžán nevstoupily do nového ročníku Ligy národů tou správnou nohou, a budou tak hledat vzpruhu právě ve svém vzájemném zápase. Zatímco domácí naposledy nestačili na Černou Horu, hosté podlehli Lucembursku, a pokud se oba celky chtějí ještě porvat o první místo ve skupině, tři body budou v tomto případě opravdu potřeba.

V Nikósii se očekává vyrovnaný duel dvou mužstev, která na sebe ještě nikdy v historii nenarazila. Oba mančafty mají zároveň aktuálně naprosto shodnou negativní sérii výsledků, prohrály dohromady už čtyřikrát v řadě. Tohle střetnutí přitom nabízí možnosti, jak sestupnou tendenci zastavit. Potřebují za každou cenu prezentovat lepší výkon než před pár dny.

Především kyperský trenér Johan Walem, jenž nahradil svého předchůdce Rana Bena Simona, by rád ukázal, že jeho angažování k nároďáku nebylo žádnou chybou. Proti Černé hoře se jeho týmu vážně moc nedařilo, a to především v útoku. "Ale ukázali jsme přece rovněž mnoho pozitivního. Pokusíme se takto pokračovat i proti Ázerbájdžánu," sliboval Walem.

Udržet se aspoň ve třetí výkonnostní skupině bude pro Kypřany vůbec to nejdůležitější. Nicméně první místo by zaručilo postup do béčkové ligy, a takový úspěch by pro domácího stratéga jistě znamenal hodně. "Tvoříme družstvo do budoucna. Potřebujeme čas. Snažíme se změnit nejen styl fotbalu, ale rovněž třeba mentalitu. Chceme růst a růst," dodal Walem.

Je dost možné, že tentokráte se od začátku objeví v domácí sestavě současný nejlepší střelec Pieros Sotiriou, jenž proti Černohorcům začal jen na lavičce náhradníků. Přece jenom v ofenzivě jeho svěřencům hra drhla. "Frustrace, která panovala v kabině po minulém utkání, naznačuje, že myšlení hráčů je jiné. Vždy budeme chtít vítězit," uvedl kyperský lodivod.

Ázerbájdžán neměl nedávné klání s Lucemburskem rozehrané špatně. Ačkoli už od 26. minuty musel vstřebávat zcela zbytečné vyloučení Mahira Emreliho, jenž tak po inkasované červené kartě zároveň vyfasoval stopku pro tento mač, povedlo se mu dostat se do vedení. Jenže ve druhém dějství jeho protivník zabral a radoval se z finálního zisku tří bodů.

I hostující stratég Gianni De Biasi se v novém angažmá v podstatě teprve rozhlíží. Jmenován hlavním trenérem byl v červenci letošního roku. "Mí hráči rozumějí všemu, co po nich žádám," říkal čtyřiašedesátiletý Ital. "Po porážce s Lucemburskem máme větší touhu situaci změnit. Byli jsme zklamaní a také nervózní. Teď nás čeká nový boj. A velmi se těšíme."

Do role mírného favorita je pasován spíše Kypr. A jeho obránce Konstantinos Laifis ví, jak na svého aktuálního soka vyzrát. "Nesmíme se ho zaleknout," burcoval. "Máme kvalitní reprezentaci. Přišlo do ní několik mladých hráčů, kterým musíme pomoci a podporovat je. Věříme, že můžeme zvítězit. Všichni musíme pracovat společně a vydat ze sebe vše."
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.50 - 3.00 - 3.22
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Lucembursko - Černá Hora  (úterý 20:45)
Lucembursko se na domácí půdě Stade Josy Barthel pokusí navázat na úspěšnou premiéru tohoto ročníku Ligy národů a znovu vyhrát. Tentokrát senzačně, protože kvalita i zkušenosti jsou jednoznačně na straně Černohorců.

Lucembursku se první duel Ligy národů v první skupině Ligy C povedl na výbornou. Do Baku sice nejelo jako jasný favorit, ale dění v zápase jej do této role postupně dostalo. Domácí Ázerbájdžán totiž hrál po většinu utkání v oslabení o jednoho muže, když se ve 26. minutě nechal vyloučit Mahir Emreli. Lucembursko pak sice dostalo gól a prohrávalo, ale nevzdalo se a úspěch se dostavil. Dvěma góly hosté dokázali otočit utkání ve svůj prospěch a teď jsou na druhém místě o skóre právě za Černou Horou.

Doposud se s Černohorci utkali jen jednou. Podruhé se měl hrát přátelský duel v březnu tohoto roku, ale jak to dopadlo, všichni víme. Takže zatím jen jedno utkání a Lucembursko na něj určitě nevzpomíná v nejlepším. Od jasného favorita utkání totiž dostalo před sedmi lety čtyři branky a samo mu dalo jen jednu.

Černá Hora taky není zrovna fotbalový pojem, což naposledy demonstrovala kvalifikace na mistrovství Evropy. V něm - a skupina to byla, pravda, poměrně náročná - skončila až na potupném posledním místě, přičemž rozlučku s kvalifikačními boji ji připravila samotná Anglie. A nebylo to veselé, Černohorci dostali hned sedm branek a putovali domů s prázdnou. Teď se chtějí revanšovat v rámci Ligy národů.

Černohorský trenér Faruk Hadžibegić před utkáním poznamenal: "Máme velmi dobrý kádr a já jsem s ním spokojen. Naposledy se nám dařilo a já jsem své chlapce jen chválil. Bylo to pěkné utkání, ale musíme zůstat ve střehu. Pořád musíme dokazovat, že máme chuť na sobě pracovat a zlepšovat se. Chceme našim fanouškům doma ukázat, že na nás mohou být hrdí."

Černá Hora si naposledy bez větších potíží poradila s Kyprem na jeho půdě, na čemž měl největší zásluhu veterán Stevan Jovetić. Někdejší velký talent se prosadil dvakrát za sedm minut a po právu se stal hlavní postavou utkání.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.62 - 3.27 - 2.18
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Černá Hora11002:03
2.Lucembursko11002:13
3.Ázerbájdžán10011:20
4.Kypr10010:20
Liga C - skupina 2
Arménie - Estonsko  (úterý 18:00)
Druhá skupina Ligy C nabídne ve druhém kole souboj dvou poražených týmů. V Jerevanu se utkají země bývalého Sovětského svazu, domácí Arménie totiž přivítá Estonsko.

Arméni nyní za sebou mají šňůru nepovedených zápasů. Na úvod Ligy národů prohráli v Makedonii, kde už o pauze prohrávali 0:2 a v závěru jen mírnili porážku. Čtyři předchozí zápasy byly součástí kvalifikace o EURO. Tři z nich skončily nezdarem Arménie včetně devítibrankového debaklu v Itálii, k tomu je potřeba přičíst i pouhou remízu v Lichtenštejnsku.

Estonci na vítězství čekají ještě déle. V soutěžním zápase naposledy uspěli téměř před dvěma lety v Lize národů v Řecku, od té doby vyhořeli v evropské kvalifikaci s pouhým jedním bodem ve skupině, bez bodu pak odešli v sobotu z domácího zápasu s Gruzií, v němž po půlhodině rozhodl Kačarava.

Jedná se o čtvrtý vzájemný zápas těchto soupeřů. V kvalifikaci na MS 2010 bylo úspěšnější Estonsko, které doma zvítězilo a z Arménie přivezlo bod. V přátelských utkáních byly výsledky obdobné - vítězství pobaltské země přišlo už před více než dvaceti lety, remíza předloni.

Utkání v Jerevanu začne s úterní osmnáctou hodinou, jako hlavní rozhodčí na něj bude dohlížet Angličan Coote.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.78 - 3.40 - 5.45
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Gruzie - Severní Makedonie  (úterý 18:00)
V prvním zápase nového ročníku Ligy národů získali plný počet bodů, nyní je čeká vzájemné utkání. Řeč je o reprezentantech Gruzie a Severní Makedonie, pro něž jde o vůbec první střetnutí mezi sebou.

Obě mužstva se pyšní na své poměry dobrou formou. Gruzínci prohráli jen jediné z posledních pěti soutěžních utkání, když nestačili na Švýcarsko. Jinak remizovali s Dánskem i Irskem a dokázali porazit Gibraltar a Estonsko. Poslední zmiňovaný zápas se odehrál v neděli, přičemž o vítězství kavkazského celku rozhodl po půlhodině Kačarava.

Makedonci mají dokonce bilanci čtyř vítězství v posledních šesti zápasech. S kým přišla? Venku s Lotyšskem a doma se Slovinskem, Izraelem a naposledy na úvod Ligy národů s Arménií. V tomto případě vedli díky dvěma penaltám z první půle, které proměnili Alioski a Nestorovski, z pokutového kopu skórovali i v samotném závěru Arméni.

Ještě jednu věc mají nadcházející soupeři společnou, jde o postupující mužstva z minulé Ligy D. Makedonci prošli svou skupinu s patnácti body z osmnácti možných (nestačili jen na Arménii), jen jednou ztratili i Gruzínci, kteří remizovali v Andoře.

Utkání v gruzínském Tbilisi začne v pondělí v 18 hodin, jako hlavní rozhodčí bude působit dánský arbitr Kjaesgaard.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.64 - 2.99 - 3.02
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Severní Makedonie11002:13
2.Gruzie11001:03
3.Arménie10011:20
4.Estonsko10010:10
Liga D - skupina 2
San Marino - Lichtenštejnsko  (úterý 20:45)
Lichtenštejnsko se po necelé desetiměsíční přestávce vrací na evropskou scénu a nyní bude plnit úlohu jasného favorita proti asi největšímu trpaslíkovi celé evropské části ze San Marina. Domácí výběr vstoupil do tohoto ročníku Ligy národů duelem v Gibraltaru, a i když nepředvedl úplně špatný výkon, tak nakonec prohrál nejtěsnějším poměrem 0:1. Hosté jsou v konkurenci těchto dvou soupeřů považováni za největšího adepta na vítězství ve 2. skupině.

V Lize D se nachází pouze sedm národních výběrů a Lichtenštejnsko mělo při losu celkem štěstí, na druhou stranu nemůže ani jedno utkání podcenit. Pro San Marino je v každém kvalifikačním cyklu velkým úspěchem jakýkoli získaný bod a někdy je dokonce i rádo za vstřelenou branku. Velký outsider v posledních dvaceti střetnutích ani jednou nebodoval, skórovat se mu povedlo pouze proti Kazachstánu v listopadu uplynulého roku.

Hosté premiérový ročník LN vůbec nezvládli a v konkurenci Arménie, Severní Makedonie i Gibraltaru ostudně obsadili poslední čtvrté místo se ziskem pouhých čtyř bodů, například s Gibraltarem prohráli po výsledku 1:2. Svěřencům islandského trenéra Helgiho Kolviðssona příliš nevyšla ani nedávná kvalifikace o evropský šampionát, když ve skupině J skončili beznadějně poslední šestí s pouhými dvěma body na kontě a se skóre 2:31.

Devětadvacetiletý záložník Nicolas Hasler, kterému po sestupu do druhé švýcarské ligy skončila v Thunu smlouva, očekává od San Marina houževnatý výkon. "Určitě se na nás pokusí co nejlépe připravit a bude chtít hrozit z rychlých brejků či standardních situací. My ho v žádném případě nemůžeme podceňovat a musíme se soustředit sami na sebe. Pevně věřím, že to zvládneme," vyjádřil se Hasler s velkou dávkou respektu.

Oba dva rivalové na sebe v kvalifikačním cyklu ještě nenarazili a střetli se pouze v přátelských zápasech. V roce 2011 se radovalo Lichtenštejnsko po výhře 1:0, stejným poměrem uspělo také o čtyři roky později v domácím prostředí. "Nemyslím si, že by se hrálo přehnaně ofenzivě. San Marino rozhodně bude čekat na naše chyby, naším úkolem je předvádět po celých devadesát minut maximálně koncentrovaný výkon," dodal Hasler závěrem.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 9.99 - 3.99 - 1.45
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Gibraltar11001:03
2.Lichtenštejnsko00000:00
3.San Marino10010:10

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (28)

Přidat komentář
db18

Jestli se vedle Mecheleho nakazí i Mertens, tak to ještě bude sranda...

Reagovat
czepelin

mrkněte se na prewiev pondělních zápasů a na tipy redakce. Odborníci trefili jen naše se Skotama

Reagovat
Kixi Syhimour

Lovren

Reagovat
mimi_united

Anglická záloha

Reagovat
jenculko

Francuzsko by nemalo hrat s nejakym b-timom ked Mbappe ma koronu?

Reagovat
Benfica

to že, Česko odohralo s b-tímom zápas bolo rozhodnutie českých úradov a federácie.. UEFA nič také v podmienkach nemá..

Reagovat
jenculko

Diki uz to chapem

Reagovat
Benfica

Pohode

Reagovat
CR7RONALDO

Neuveriteľné Dnes som asi o pol piatej povedal, že dá dnes Ronaldo gól z priameho, potom som sa za to aj pomodlil a on to vážne dal Ale za Portugalsko ich kope vážne dobre a omnoho lepšie než za klub, neviem čím to je.

Reagovat
Benfica

no tento gól.. povedal by som, že tam si brankár zle postavil múr a zle sa postavil a bolo tam vidieť kopec miesta kde to trafiť (často to brankári postavia tak, že Ronaldovi ostával len prepáliť všetkých..)

Reagovat
Zlatko28

Střela krásná, ale to postavení si mohl lépe zařídit gólmam

Reagovat
CR7RONALDO

Pravdu máte obidvaja, ale za Juventus by to asi aj tak nedal. Neviem čím to je, ale za Portugalsko dá asi každý 5. zápas gól z priameho kopu, pritom za klub už 5 rokov skoro každý 50. Aj keď teraz po korona-pauze dal už druhý gól z priameho (za Juventus prvý), tak možno sa do toho zase dostáva. Bodaj by, lebo fanúšikovia Juventusu majú naňho strašné nervy, čo sa týka priamych kopov, tak by som bol rád, keby im ukázal, že sa trochu mýlia.

Reagovat
Benfica

Reagovat
madridcan

Čislo 99 alebo 100? Neviem ci je aktualizovana Wiki

Reagovat
blaugrana

100

Reagovat
F.Torres

Král opět udeřil

Reagovat
Kixi Syhimour

Mendy

Reagovat
Seydou Doumbia

Celá obrana Francie dnes hovada

Reagovat
Kixi Syhimour

Já se teda nedívám, jenom sleduju góly na Livesportu, ale Mendy takový klasik docela , Hernandez se teda taky úplně nevyznamenal u Lovrena .

Reagovat
CR7RONALDO

Neviem, kedy dal naposledy za jeden zápas dva góly spoza šestnástky. Pamätám si keď tak proti Celte Vigo niekedy na jar (asi v apríli) 2016, vtedy dal 4 góly a tiež jeden z priameho a jeden strela spoza šestnástky.

Reagovat
Zlatko28

Pěkně načatá sezóna

Reagovat
CR7RONALDO

Nemusel ho dávať dole, hat-trick kľudne ešte mohol dať. Minulý rok proti Švajčiarom keď dal hat-trick, tak tie posledné dva góly dal niekedy v posledným desiatich minútach tuším.

Reagovat
CR7RONALDO

Nemusel ho dávať dole, hat-trick kľudne ešte mohol dať. Minulý rok proti Švajčiarom keď dal hat-trick, tak tie posledné dva góly dal niekedy v posledným desiatich minútach tuším.

Reagovat
madridcan

Je po zraneni a ma svoj vek. Irancan padne o to sa bat nemusime

Reagovat
CR7RONALDO

Pravda, ale liga začína tuším až 19., a tých 10-15 minút by už vydržal, mohol dať 10. hat-trick za Portugalsko. To by bolo pekné dať v jednom zápase aj 100. gól aj 10. hat-trick, ale možno by ho nedal.

Reagovat
F.Torres

Tak už jen 8 a ovládne další trůn to musí urvat

Reagovat
CR7RONALDO

Bez problémov podľa mňa. Myslím, si že má veľkú šancu to prekonať už na Eure. A myslím si, že ešte raz skúsi MS, takže keď bude mať šťastie, tak tých gólov môže dať možno aj 120.

Reagovat
F.Torres

základ je zdraví, pokud mu vydrží, tak nepochybuji

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele