Pamela Anderson randí se svým bodyguardem

08.09.2020 | Osobnosti

Herečka Pamela Anderson střídá muže jako ponožky. A zvládá se během několika týdnů zamilovat, vdát a zase rozvést. To předvedla během uplynulých dvanácti měsíců. Před rokem touto dobou ještě nerandila s Jonem Petersem, ale už po Novém roce se za něj vdala a šest týdnů po svatbě s ním rozešla. Ale bolavé srdce dlouho nezůstalo napospas samo sobě. Hvězda Pobřežní hlídky už se dlouho hojí v náručí bodyguara.

Dan Hayhurst je tedy dalším z mnoha jejích partnerů. Herečka si přitom zakládá na tom, že je sériově monogamní a poměrně staromódní, takže odsuzuje nejen nevěru, ale také pornografii.

„Jsou spolu už pár týdnů a ona je zase šťastná. Byli spolu celou karanténu od počátku pandemie. Ona je velice šťastná a on jí pomáhá opravovat její dům na ostrově Vancouver,“ cituje magazín People.

Anderson nedávno prohlásila, že ani po mnoha nezdařilých manželstvích nevzdala představu, že se to jednou povede. Na otázku, zda se chce ještě někdy vdát, odpověděla: „Absolutně! Ještě jednou. Už jen jednou, prosím. Jednou a naposledy. Naposledy!“







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat