TOPlist

Apple prozradil, kdy představí iPhone 12 a Apple Watch Series 6

iphone 12

Apple před několika okamžiky oficiálně potvrdil, kdy představí své novinky pro druhou polovinu letošního roku. Vůbec nejočekávanějším produktem bude iPhone 12, respektive celá modelová řada, kterou by měly tvořit celkem čtyři modely (doplněno – o iPhone možná tato akce vůbec nebude, podrobnosti naleznete níže).

apple iphone 12 2020 event launch
Nadcházející Apple keynote už má potvrzené své oficiální datum

Kromě nich se dočkáme i nových Apple Watch Series 6 a pravděpodobně také iPadu Air 4. Online tisková konference se uskuteční přesně za týden, v úterý 15. září v 19:00 našeho času. Sledovat ji budete moci na tomto streamu:

Na virtuální tiskové konferenci se rovněž dozvíme termín vydání finálních verzí operačních systémů iOS 14, iPadOS 14, macOS 11 Big Sur, watchOS 7 a tvOS 14.

https://twitter.com/MKBHD/status/1303329595232522253

Na blížící se Apple Event mimochodem upozorňuje i Twitter. U hashtagu #AppleEvent nejen že používá modrou barvu, ale ještě přidává speciální ikonku nakousnutého jablka. Tahle „úprava“ by na Twitteru měla být funkční do 28. září.

Doplněno v 18:25: Nakonec možná všechno bude trochu jinak. Podle Marka Gurmana, redaktora serveru Bloomberg, který má k zákulisním informacím Applu velice blízko, prý jablečný gigant příští týden představí pouze nové Apple Watch a iPad Air. iPhone 12 údajně nebude představen dříve, než v říjnu.

Autor článku Jiří Hrma
Jiří Hrma
Zakladatel a šéfredaktor SMARTmania.cz, fanoušek moderních technologií a chytré domácnosti, cestovatel, milovník elektronické hudby a vyznavač extrémních sportů.

Kapitoly článku