Na svůj věk rozhodně nevypadá. Neuvěříte, že téhle krasavici z Pomády je už sedmdesát jedna let

od Šárka Blahoňovská
2 minuty čtení
Pomada Sandy
Pomada Sandy

Když se řekne Pomáda, většina z nás si vybaví texty a melodie známých písní, ať už v českém, nebo anglickém znění. Někteří si vzpomenou na hlavní herecké duo, které tehdy zabodovalo u všech diváků. Dnes byste ale Sandy snad ani nepoznali.

Zatímco Dannyho tehdy ztvárnil charismatický John Travolta, o šest let starší Olivia Newton-John si vedle něho zahrála křehkou sympatickou dívku Sandy, která jako kdyby byla pro drsňáka přesným opakem.

Kráskou zůstala dodnes, člověk by téměř řekl, že jí s léty dokonce ženskosti přibývá.

Poprvé v roce 1965

Olivia Newton-John se narodila v Anglii v roce 1948. V televizi se poprvé objevila až roku 1965, kdy si zahrála jednu z hlavních rolí ve filmu Funny Things Happen Down Under.

Až v roce 1978 ale získala úspěch jako Sandy z Pomády. Tehdy si uvědomila, že se chce věnovat především hudbě. Stále ji ale lákala i herecká kariéra, a její kroky tak směřovaly spíše k muzikálovým filmům.

Zdroj: Eva Rinaldi / CC BY-SA

Poslední film, ve kterém si zahrála, je Sharknado 2. Ten se na televizních obrazovkách objevil v roce 2017. Od té doby už se Olivia Newton-John herectví nevěnuje a užívá si zasloužený odpočinek.

Bojuje s nemocemi, stále se ale na svět usmívá

Herečka ve svém životě dosáhla mnoha úspěchů jako skladatelka a zpěvačka, získala také několik cen Grammy. Na druhou stranu jí ale osud do cesty hází překážky.

Už třikrát se musela potýkat s rakovinou. V současné době opět doufá, že se jí nemoc podaří porazit.

Na všech fotografiích pro noviny se vždy usmívá a její typický výraz rozdává radost i po letech. I ve svých jednasedmdesáti letech musíme přiznat, že je Olivia Newton-John stále kočka.

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články