Michal Kvasnica
9. září 2020 • 09:39

Posila z Getafe! O Francouze (23) usilovala Olomouc dva měsíce

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Letní olomoucké posily: Roman Hubník, Dominik Radič a také Florent Poulolo. Třiadvacetiletý Francouz, o jehož příchodu informoval iSport.cz, naposledy působil ve španělském Getafe. Na Hané brzy podepíše kontrakt a stane se třetí novou tváří v klubu během posledních měsíců. Sigma jej dlouho skautovala a ve středu oznámila jeho příchod, zbývá doladit jen administrativní detaily, jež budou dotaženy v následujících dnech. Již v úterý Poulolo sledoval trénink.



Sigma představila třetí letní posilu, již druhou ze zahraničí. Stal se jí francouzský defenzivní univerzál Florent Poulolo, jenž naposledy působil ve španělském Getafe.

V minulé sezoně byl v jeho A-týmu, nicméně jen jako náhradník, v La Lize si připsal jediný start. S mužstvem však v srpnu cestoval i na osmifinálový duel proti Interu Milán, šlo o jeho derniéru v klubu.

Po konci smlouvy čekal 23letý fotbalista původem z Martiniku na nabídku z druhé španělské ligy, nakonec však kývnul Olomouci, která ho vábila poslední dva měsíce.

Poulolo je primárně stoperem, ale dokáže zastat i roli šestky, právě na pozici defenzivního záložníka jej chce trenér Radoslav Látal, který ho skautoval, vyzkoušet.

Jedná se tak o přímou alternativu k Lukáši Greššákovi, ale i zvýšení konkurence v obraně, což bylo vzhledem ke zraněním Víta Beneše a Jana Štěrby potřeba.

Zároveň se tím možná otevře možnost přestupu pro Václava Jemelku, o kterého nadále velmi intenzivně stojí belgický Oud-Heverlee Leuven, spadající do stejného konsorcia jako Leicester City.

V úterý Poulolo sledoval trénink po boku svého agenta a sportovního manažera Ladislava Mináře, po zdravotních testech by měl podepsat kontrakt a se svými novými spoluhráči poprvé trénovat.

SK Sigma Olomouc Vše o klubu ZDE

SESTŘIH: Sparta - Olomouc 3:0. Pohodlná výhra, dvěma góly zazářil Juliš
Video se připravuje ...

Juliš góly Sigmě neslavil: Olomouc mi prakticky zachránila kariéru
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud