Jste zde


Orákulum duše zvířat: Jak s nimi pracovat
RenataP

orákulum duše zvířat

Tyto karty mají být zpracovány formou sebereflexe, která se vám nabídne pokaždé, když si nějakou vytáhnete. Jak být v souladu s přírodou, se sebou samým. A následně tedy i s celým světem a tím, co máte rádi. Autorka nám ještě radí, že s kartami se máme seznámit, pomazlit se s nimi, být s nimi, meditovat s nimi – tyto formy vzájemného oťukávání už má každý naprosto jiné, takže seznamujte se, jak je libo, říkám já!  Ale ten akt přítulného gesta vůči nim je opravdu příjemným životním zážitkem a sám o sobě relaxem.

 

A pak jim položte otázky: Jaké?

Rozhodně ne takové, na které je odpověď „ano“ nebo „ne“. Ačkoliv nepopírám, že mnohdy bude odpověď v tomto smyslu, protože  vám dá jasně najevo, že jdete správným směrem. Nebo naopak, pak vám ovšem ten směr trošku smysluplně poupraví.

Pravou také je, že nelze všechny karty pochopit ihned. Seznámíme se s texty, s „duchy“ zvířat a s jejich energií a poselstvím, ale i po několika měsících s nimi musím říci, že pokaždé je to sdělení trošku jiné.  Mění se. Jako by se měnila i celá energie balíčku karet – nebo se měním já?

Zůstaňte s informacemi delší čas

A co se také vyplatí, informace NEKONZUMOVAT. Ale opravdu si to, co vám karty vyloží, nechat pár dní ustát. Žijte s tím, mějte to na paměti, vezměte jejich sdělení jako vzácné povídání. Tím více, že často nás nejvíc obohatí výklady na více karet, které jsou dialogem mezi vnitřní moudrostí podporovanou archetypy zvířat a námi samotnými.

PŘÍKLAD: Jak nejlépe projít zářím?

Vosa (Někdy od života dostáváme žihadla) a Sova (Teď vidíš jasně).

Proti sobě tedy máme nepříjemné životní okamžiky. Nebo vzpomínkami na ně? Dořešováním těchto okamžiků?

„…Možná, že za oponou se tajně spikli Duch s Duchem vosy, aby vám zajistili něco hodnotného…. Dnešní píchnutí může bolet, ale za rohem vás čeká něco lepšího. Zklamání může vést k něčemu lepšímu.“

A pár slov o vzteku, který v sobě držíme, o falešné víře, že něco mít nemůžeme. Au au… tak tohle žihadlo šlo do živého.

A Sova… „Jste přecitlivělí z přemíry informací? Proti ohromující stimulaci platí návrat do ticha sebe samého.“ A pak uvidíme sami sebe a  v tom klidu uvidíme sami sebe, vztahy, práci i smysl života, jasně.

Tak to bych řekla, že odpovídá. Tak zkusíte si to s Orákulem duše zvířat také?

S Orákulem duše zvířat získáte magický pocit sounáležitosti se zvířecí duší, která může být prezentována jako sebevíc jednoduchá a přírodní, tak bych mnoho nedala za to, že v často je hlubší a moudřejší než ta lidská. Kdoví. Ale ten pocit spojení s vlastnostmi zvířat, s jejich pohledem na svět, byť jejich život může být jen prezentací těchto vlastností pro lidské pochopení – ten stojí za to. A v něm můžete nacházet pevné základy pro svůj vlastní život.

Vydalo nakladatelství Synergie, https://www.synergiepublishing.com/cs/shop/andele-tarot-vesteni/vykladaci-karty/000491_orakulum-duse-zvirat.php




Hodnocení článku:

Hodnocení: 
0
Zatím nehodnoceno

RenataP

Zaměření: Nevyplněno

Kontakt: Nevyplněno

Web: Nevyplněno

Telefon: Nevyplněno



Další články autora
více