9. září 2020 • 13:09

Irgl a Hruška marodí. Vítkovicím pomůže zkušený útočník a vítěz extraligy

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ostřílení matadoři Zbyněk Irgl a Jan Hruška jsou pro několik nejbližších týdnů kvůli zdravotním problémům mimo hru, Vítkovicím v rozjezdu sezony pomůže Vojtěch Polák (35 let). Zkušený útočník, který v sezoně 2010/11 pomohl třineckým Ocelářům k titulu (ve finále proti Vítkovicím), se prozatím dohodl na měsíčním kontraktu.



„Vzhledem k tomu, že se nám rozrostla marodka, museli jsme jednat,“ vysvětluje pro klubový web sportovní ředitel Roman Šimíček. „Jsme rádi, že Vojta Polák souhlasil a připojí se k našemu týmu minimálně na měsíční výpomoc s tím, že není vyloučeno, že by se naše spolupráce mohla případně i prodloužit.“

Vojtěch Polák je odchovancem Karlových Varů, tam hrál i v minulé sezoně. Na nové smlouvě se nedohodl. Bohaté zkušenosti sbíral v zahraničí - s Dallasem si zahrál v NHL, působil ve Švýcarsku (Kloten, Langnau, Davos), v ruské KHL (Dinamo Riga, Čerepovec, Chanty-Masijsk, Vladivostok) i ve Finsku (Ilves Tampere, Hämeenlinna, SaiPa). Z extraligy má dvě medaile - stříbro s Karlovými Vary (2008) a zlato s Třincem (2011).

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud