InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Povídání o Marrakéši a okolí očima 2 studentek

    středa 24.4 18:00 - Dvorek U Koníčka, Vodňany

  • Bookstart – s knížkou do života – setkání rodin s dětmi

    středa 24.4 9:30 - Knihovna, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

V jindřichohradecké kapli zazní klasika v podání mladých hudebníků

Slavic trio.

Slavic trio.

JINDŘICHŮV HRADEC - V kapli sv. Maří Magdaleny zazní už dnes večer koncert komorního souboru Slavic trio. To založili v roce 2018 tři úspěšní mladí čeští hudebníci. Všichni jsou zároveň stipendisté Akademie komorní hudby, se kterou pod vedením uměleckého vedoucího Tomáše Jamníka vystoupili například ve Dvořákově síni pražského Rudolfina nebo v rámci koncertní sezony německé nadace Villa Musica v Porýní-Falci.

První samostatný koncert absolvovalo Slavic trio v červenci 2018 pod vedením dvou členů Berlínské filharmonie, flétnisty Egora Egorkina a fagotisty Václava Vonáška.

Koncert v jindřichohradecké kapli začíná v 19 hodin. Na hoboj zahraje Jana Bergmannová, na klarinet Anna Sysová a na fagot Petr Sedlák. Na programu je Ludwig van Beethoven - Grand Trio op. 87, Jean Francaix – Divertimento, Joseph Haydn - Trio č. 1 C dur Hob. IV:1, Jacques Ibert - Cinq pièces en trio, Georges Auric - Trio pro hoboj, klarinet a fagot.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace