InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnická párty pro děti s kreativními aktivitam

    pátek 26.4 15:00 - Knihovna, Blatná

  • Pecha Kucha Night: Práce jako na kostele – série krátkých přednášek

    pátek 26.4 20:00 - Kostel Narození Panny Marie, Vodňany

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hokejisté Motoru po dlouhé zápasové pauze nestačili na Karlovy Vary

KARLOVY VARY – Poslední přípravné utkání sehráli hokejisté Českých Budějovic 20. srpna na ledě Plzně, kde po prohře přišli o postup do vyřazovací části přípravného turnaje Generali Česká Cup. Následně ale musel být koronavirem takřka kompletně promořený tým už podruhé izolován do karantény a na řadu přišla dlouhá zápasová přestávka, která pro trenéry Václava Prospala a Aleše Tottera před nováčkovskou sezonou v extralize jistě není příjemná. Pozitivně testovaných bylo rovnou 22 hokejistů a rovněž 6 členů realizačního týmu. Na startu týdne se hokejisté Madeta Motoru vrátili do tréninku a dnes už sehráli přípravné utkání na ledě Karlových Varů. Domácí, posíleni o hráče z NHL Davida Kašeho či Jakuba Lauka, kteří jim pomohou před startem zámořských soutěží, vyhráli jasně 8:3.


Nástup do utkání vyšel lépe domácím Energetikům, kteří po dvou slepených brankách vedli 2:0, ale hosté dokázali díky dvěma přesilovkovým trefám do první přestávky vyrovnat. Trefili se Doležal a Raška, který přišel loni pod Černou věž právě z Varů – 2:2. Ve zbývajících dvou třetinách už ale Motor nestačil a inkasoval vždy po třech brankách – 8:3. Také třetí gól vsítil Motor z početní výhody. Pozitivem je, že alespoň konečně naskočil také americký bek Motoru Conor Allen, který kvůli pandemii koronaviru dlouho nemohl vycestovat ze své vlasti, a proto se připravoval až doteď individuálně.

Nyní čeká Jihočechy dvojzápas s rakouským Lincem – v pátek 11. září doma (17) a v neděli 13. září (17.30) na ledě soupeře. Začátek extraligy je naplánován na čtvrtek 17. září, kdy Motor hostí Hradec Králové.

HC Energie Karlovy Vary – Madeta Motor České Budějovice 8:3

(2:2, 3:0, 3:1). Branky a nahrávky: 8. Koblasa (Černoch), 9. Kaše (Flek), 23. Kohout, 24. Redlich (Kaše, Zabloudil), 39. Weinhold (Šenkeřík, Flek), 46. Lauko (Zabloudil), 52. Kowalczyk (Redlich), 55. Lauko (Pulpán) – 16. Doležal (Pýcha, Přikryl), 19. Raška (Michnáč, Indrák), 54. Michnáč (Gilbert). Rozhodčí: Grech, Kostourek – Baxa, Juránek. Vyloučení: 8–8. Využití: 2–3. V oslabení: 1–0. Přihlíželo 759 diváků.

Karlovy Vary: Novotný (36. Hamrla) – Šenkeřík, Weinhold – Mikyska, Rohan – Pulpán, Zábranský – Kowalczyk – Lauko, Kaše, Flek – Hladonik, Mikúš, O. Beránek – Koblasa, Černoch, Kohout – Redlich, Vildumetz, Zabloudil.

České Budějovice: Čiliak – Pýcha, Plášil, Vydarený, Pavel, Suchánek, Allen, Svach – Jonák, Přikryl, Doležal – Novák, Gilbert, M. Beránek – Voženílek, Prokeš, Karabáček – Michnáč, Raška, Indrák.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace