Konec víkendu v Proboštově bude patřit slavnostem obce
Součástí akce bude i tradiční výstava modelů v restauraci Sokolovna. Foto: Ilona Kaulfuss
Co se chystá

Proboštov – Tradiční, hojně navštěvované Slavnosti obce Proboštov se konají v sobotu 12. září od 13 hodin. Akce se koná i letos v areálu Pohodlíčko u Proboštovského rybníku a nabídne pestrý program. Jeho hlavní část je sice naplánovaná na sobotu, ale už v pátek 11. září se uskuteční jedna z doprovodných akcí.

Jedná se o Sousedské odpoledne v nedalekém Přítkově. Konkrétně v areálu Mateřské školy U Kočiček. Program tady začne v pátek v 17 hodin a nabídne spoustu hudby k tanci i k poslechu. Hrát bude kapela Yen tak. Pro soutěživé účastníky je připravený turnaj v pétanque (házení koulí) a pro uspokojení chuťových buněk a k zahnání žízně bude k dispozici stánek s občerstvením.

V průběhu celého víkendu se mohou návštěvníci slavností podívat na Všeobecnou modelářskou výstavu, která bude instalovaná v prostorách restaurace Sokolovna. Zájemcům nabídne malé i obří modely lodí, aut, historické hračky a v plánu je mimo jiné také modelářský workshop, burza pro modeláře a soutěže pro děti.

Hlavní program slavností vypukne v sobotu ve 13 hodin. Na podiu areálu Pohodlíčko vystoupí Karel Kahovec + George and Beatovens, The Rockset v Retro Live Show a kapela Swing & Jazz Band Proboštov. Pro děti jsou připravené netradiční olympijské hry s Asterixem a Obelixem. Své vystoupení předvedou děti z proboštovské mateřské i základní školy a finále večera bude patřit Retrodiskotéce Ein Lukesle Buntes a ohnivé show.

V neděli se od 10 hodin uskuteční v areálu TJ Proboštov zápas místní staré gardy s týmem Amfora Praha, který tvoří známé sportovní a umělecké osobnosti. Akce se koná u příležitosti 75. výročí založení Tělovýchovné jednoty v Proboštově. Také fotbalové utkání bude doprovázet hudba, stánkový prodej a soutěže pro děti. Vstup na všechny uvedené akce je zdarma.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru