Simona Stašová (65): V karanténě! A nečekané komplikace! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Simona Stašová (65): V karanténě! A nečekané komplikace!

Simona Stašová.
Simona Stašová. (D. Kundrát, D. Malík, M. Pátek)

Všechno se proti ní spiklo. Simona Stašová (65) se ocitla v blízkosti covidu, a musí proto být v karanténě. Aby toho nebylo málo, ztratila hlas! A to ji čeká premiéra hry Na zlatém jezeře, kterou nastudovala s Ladislavem Frejem (78).

Ze zdravotních důvodů bylo zrušeno středeční představení jejího monodramatu Shirley Valentine v pražském Divadle ABC. „ I kdyby Simona v karanténě nebyla, vystupovat nemůže,“ popsal situaci majitel divadelní agentury Harlekýn Václav Hanzlíček.

Stašová o mámě Bohdalové: Prozradila něco, co se moc neříká...
Video se připravuje ...

opadlo. Na zkouškách hry Na zlatém jezeře jí to dávalo zabrat, protože celou dobu mluví jen ona a Láďa. Slyšel jsem ji teď sípat, nejde to,“ vysvětlil Aha! Hanzlíček. Sama Simona poslala deníku Aha! SMS plnou naděje. „Za deset dní budeme z karantény všichni venku,“ napsala herečka. O své hlasové indispozici se nezmínila. Městská divadla pražská, do nichž ABC patří, odmítají zveřejnit, kdo z ansámblu vlastně koronavirem onemocněl. Prozradila jen, že herec Aleš Bílík (30) si na zkoušce v Divadle Rokoko zlomil komplikovaně ruku. Rokoko tak muselo zrušit premiéry inscenací Posedlost a Kanibalky 2: Soumrak starců. Na to, že sezona teprve startuje, je to pěkný fičák.

Bílá do toho spadla taky
Covid si zařádil také v blízkosti Lucie Bílé (54). Musí rušit nasmlouvanou práci a zůstat v karanténě. „Člověk míní a Bůh mění,“ napsala zpěvačka na sociální síť. „Už jsem si říkala, že se mě ten covid bojí a vyhýbá se mi,“ konstatovala. „Toto období je zatěžkávací zkouška pro kaž dého,“ přiznala zpěvačka, která jako jedna z prvních šila hned na jaře roušky.

Stašová po prohře na Lvech: Jsem divadelnice, moje energie na plátně není vidět!
Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.