InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Kroužkování ptáků s přednáškou

    pátek 19.4 9:00 - Sýpka u rybníka Topič

  • Multinstrumentální koncert kapely Jablkoň

    pátek 19.4 19:30 - Hospoda U Datla, Blatná

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

První výhra pro Sokol! Osek už v závěru srovnat nestihl

Sokol porazil osecké fotbalisty 2:1. Podle mnohých fanoušků byl nejlepším hráčem domácích Jakub Škarda. , Autor: Josef Janda

Sokol porazil osecké fotbalisty 2:1. Podle mnohých fanoušků byl nejlepším hráčem domácích Jakub Škarda.     Autor: Josef Janda

SEZIMOVO ÚSTÍ - Fotbalisté sezimovoústeckého Sokola se ve středu odpoledne dočkali na čtvrtý pokus prvního vítězství v letošní sezoně krajského přeboru. O výhře nad Osekem rozhodly dvě branky ze závěru prvního poločasu, kdy se prosadili Vojtěch Bouška a tři minuty po něm Jakub Škarda z penalty, mnohými označený za nejlepšího hráče utkání. Hosté zlepšili po přestávce hru a zásluhou Jakuba Říského snížili. Na vyrovnání měli více než 20 minut, vedení 2:1 už ale Sokol udržel. Domácí měli z prvního letošního triumfu velkou radost, řešit ale budou muset potíže v obraně, kde se jim kupí zranění. Osečtí odcházeli z trávníku naopak s první letošní porážkou.

 

TJ Sokol Sezimovo Ústí – TJ Osek 2:1 (2:0), branky: 38. Bouška, 41. (z pen.) Škarda – 67. J. Říský, rozhodčí Ondřej – Přibyl, Němec, ŽK (2-2): 53. Brůžek, 87. Sedloň – 40. Rybák, 55. Čapek, 100 diváků.

Sokol SÚ: Sedloň – Škrábek, Škarda, Brůžek, Hoffmann (60. Irsa), Holub, Podroužek, Koníř, Bartáček, Bouška, Nikl (73. Sazma).

Osek: Chaluš – Krejčí, Carda, Rybák, Kinkor, J. Říský, D. Říský, Sigmund, Brabec, Šrámek, Čapek (66. Hosnedl).

V příštím Týdeníku Táborsko přineseme další podrobnosti. Trenér Sokola Ladislav Šebek zhodnotí utkání a přiblíží zejména závěr, kdy jeho svěřenci hájili hubený náskok.

Střelec první branky Sokola Vojtěch Bouška přiblíží situaci před svým gólem a řeč přijde i na jeho velkou šanci v závěru, kdy mohl vedení pojistit.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace