Kolarov se ohledně Interu nemusel moc rozmýšlet

10.09.2020, 16:03
Aktuality
Srbský obránce Aleksandar Kolarov přiznal, že nijak neváhal, když se mu ozval trenér Antonio Conte, aby přestoupil z AS Řím do Interu Milán. Transfer nakonec vyšel. Za čtyřiatřicetého beka zaplatili Nerazzurri 1,5 milionu eur plus další bonusy.

"Do Interu jsem měl několikrát docela blízko už v minulosti, ale až teď se to povedlo uskutečnit. Musím říct, že když jsem od klubu dostal nabídku, dvakrát jsem se nerozmýšlel a s radostí jsem ji přijal. Byla to jednoduchá volba," řekl zkušený srbský reprezentant.

"Řadu hráčů z týmu znám, stáli jsme proti sobě několikrát jako soupeři. Důležitou roli hrál i trenér Conte. Po příchodu z Anglie dokázal Inter kompletně změnit. Věřím, že se nám bude společně dařit a pokusíme se něco vyhrát," pokračoval Kolarov.

Conte preferuje v Interu tříobráncový systém a s Kolarovem se podle všeho počítá na levou stranu tříčlenné formace. "Nemám s tím problém. Levého stopera jsem hrál už v Římě i předtím v Manchesteru City pod Pepem Guardiolou. Cítím se na tom postu dobře," dodal Kolarov.

Autor: Jiří Fišara / football-italia.net

Komentáře (56)

Přidat komentář
cresposuper

Godin zadarmo do Cagliari? Este hostovania bez povinnej opcie pre Dalberta, Maria, Perisica a Nainggolana a bude to dokonale mercato

Reagovat
dinss

Takovýho stopera pustit zadarmo.. Nevím teda, jak hrál či nehrál minulou sezonu ale pamatuju si ho jako top stopera.

Reagovat
Recoba Inter

Hrál trochu lépe než Skriniar, takže k jeho dřívějším výkonům měl poměrně daleko, ale neztratil se. Kvalitní stoper je stále. Asi si chce už hodit oraz na Sardinii...

Reagovat
dinss

O to víc jsem překvapený z toho, že odchází + že je zájem o Skriniara...

Reagovat
Recoba Inter

Přesně tak. Do toho nedávno psaní o Darmianovi jsem ti chtěl napsat. Že i když odchází Ranocchia(což ještě není 100%), Darmianův příchod by měl teoreticky předznamenat spíš odchod Godina (když jsem to zmiňoval k parelele s Kolarovem). Dost mě to překvapilo, když jsem se o tom dnes dočetl. Radja podle všeho prý zůstává.

Reagovat
10

Darmian vám vadí? Na RCB i kraje obran je to imho dobrá volba

Reagovat
cresposuper

Je tam Dambrosio, cca rovnako kvalitny a univerzalny hrac

Reagovat
10

ano, to máš pravdu

Reagovat
10

Vidić 2.0...během roku z 2. místa v La Lize a statutu jednoho z nejlepších stoperů na světě z něj bude důchodce na Sardinii, slušnej sešup, ale Inter je umí

Reagovat
dinss

Já bych to srovnání s Vidičem úplně neviděl. Vidič byl po odchodu z United daleko horší než on a vlastně i tu poslední sezonu neměl nic moc, co si tak pamatuju. Navíc Inter byl v daleko horší pozici než ten současný ale chápu tvojí myšlenku.

Reagovat
Deki

Vidič to určitě není a statut jednoho z nej stoperů už vloni dávno neměl. Závěr sezony měl slušný, i když samozřejmě celkově byla očekávání jinde. Pokud by zůstal, čemuž pořád věřím, byl by na hraně základu a lavičky...

Reagovat
Zark

Teď přijdou lidi co donedávna říkali místo Cagliari calgary a budou říkat, že to je top klub

Reagovat
The Krupy

Arsin tu chýba, to je pravda

Reagovat
Zark

Reagovat
Inter Eterno Amore

Ja ich volám Calgary stále

Reagovat
smazaný uživatel

Atlantě Bergamo by se taky hodil

Reagovat
Recoba Inter

Bohužel, každý den není posvícení. Vidic byl špatný už poslední sezónu než přišel k nám, ale vesměs dávám za pravdu, protože ten obchod nám vážně nejde. Je třeba to přiznat. Viz. hráči, kterých se zkrátka za peníze nezbavíme... Perisic, Joao Mario nebo Dalbert. Nikdo krom klubů s Číny a Turecka je zřejmě nekoupí.

Reagovat
RadekVonCZE

Přesně, už ani v Rusku Joaa nekoupili.

Reagovat
smazaný uživatel

To ještě není ofiko ne?

Reagovat
Largo

Reagovat
el Principito

v Cagliari se prý narodila jeho manželka a její otec tam hrával

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Kucka

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí se mi tyhle posily. Young, Kolarov, Sanchez. Škoda, že se nepokusili o Silvu a Cavaniho. To by pak mohl dorazit mozna i James Milner. To by byla sestava vyresena, tak potom uz jen nejakyho Quagliarellu na lavicku a nemeli by konkurenci.

Reagovat
Deki

Jedna věc je vzít tyhle zkušený a často už bohužel vyčpělý hráče a druhá věc je délka jejich smlouvy. Dát 33 letýmu hráči smlouvu na 3 roky je špatně. Nicméně poslední případy snad napovídají, že se začínáme poučovat... Young, Kolarov smlouva 1+1 a třeba Vertonghenovi jsme asi taky nenabídli dostatečně dlouhou smlouvu, a proto šel radši do Portugalska, kde mu dali 3 roky...

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Kaspar

OT: kde je tu diskuse k Tour de France?

Reagovat
smazaný uživatel

Ku Godínovi - uňho budeme nakoniec radi, ak mu ešte nebudeme musieť platiť časť jeho mzdy, pretože patrí medzi najlepšie platených hráčov v Interi. Počas sezóny už bude mať 35 rokov, takže nejaká prestupová čiastka sa od Cagliari ani očakávať nedala, a ak by aj niečo zaplatili, napr. 1 mil. eur, tak to by nám nejako extra nepomohlo. Pričom zmluvu má u nás ešte na 2 roky, takže tá úspora na jeho plate za tie 2 roky bude približne 20 mil. eur. Ak by nakoniec prišiel Darmian za 2,5 mil. eur a nemal by vysoký plat, tak by sme aj niečo ušetrili.

K Perišičovi - uňho budeme radi, ak ho strelíme nakoniec za 7-8 mil. eur niekam do PL, pretože na jeho plat dávame tiež slušnú pálku - takmer 9 mil. eur ročne sú celkové náklady na jeho plat. Do nášho systému sa vôbec nehodí, takže zbytočne by sme ho mali v kádri. Okrem toho, prestupové obdobie pomaly uteká, takže treba konať, aby nám neostal visieť na krku. A keď by nehrával, tak tá pomyselná hodnota 7-8 mil. eur by ešte mohla ísť aj dole. Podľa médií sme chceli od Bayernu 15 mil. eur a oni ponúkali len 12 mil. eur, avšak pravda ohľadom týchto cifier môže byť iná.

Reagovat
VdV

Strašnej dinosaurus. Inter je ideální destinace pro tady ty hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanda Juventusu ...

Reagovat
Pijanista

OT: co je s tracker torrentem?

Reagovat
smazaný uživatel

Je pojebanej... bůhví jak dlouho...

Reagovat
KillSwitch

zevraj zatkli majitela stranky...uz to pravdepodobne nikdy nepojde

Reagovat
Paul Anka

píše se o tom někde?

Reagovat
naheCZ

No vypadá to, že se můžeme s cztorrentem rozloučit už navždy. Bohužel nikdo není schopen zveřejnit, co se stalo. Totální výsměch lidem, kteří do toho roky sypali prachy.

Reagovat
KillSwitch

chcelo by to nejaku nahradu ale nic take dobre skratka nie je

Reagovat
Zark

Fiorentina dělá dobrý mercato, ten tým skládají pěkně

Reagovat
cresposuper

Amrabat je super, koho este kupuju okrem neho?

Reagovat
Zark

Jacka ta záloha vypadá hodně dobře - Amrabat, pulgar, castrovilli, bonaventura, duncan s benassim, líbí se mi ta vyváženost

s tím, že útok(pokud udrží Chiesu) jim může začít slušně sypat. Loni Vlahovic ukázal potenciál a Cutrone to v sobě má taky, Kouame se mi libil v Janově, pak zranění, ale ta jeho hra ve vzduchu je top, tuším jeden čas byl i ve spojitosti s vámi.

Reagovat
smazaný uživatel

ani jeden nema potencial 20-goloveho strelca.

realny je este nakup Morelosa z Rangers ale nasi chcu 20 melkov.

ten by goly daval ale problem je jeho neskrotna vybusna povaha. ak mal v Skotsku 4 CK za rok tak v Taliansku kde sa strka, stipe, filmuje by to prekonal.

Reagovat
Zark

Tak ono chtít 20-goloveho strelce pro tym jako Fiorentina nebude lehke poridit. Taky se staci podivat komu se loni povedlo nastrilet pres 20. Immobile, Ronaldo, Lukaku a Caputo(do ktereho by to taky nikdo nerekl)... Ja myslim, ze ty od Comissa cekas vic, nez co dostanes, a on urcite nebude davat 50 milionu za belottiho atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Piatek, Mandzukic, De Paul, Eder, Borja Majoral... to su hraci o ktorych ma este Viola do utoku zaujem (samozrejme o jedneho z nich). no neviem, strelci ala Batigol ci Luca Toni to nie su.

Reagovat
Zark

nejsou, no... De Paula neverim ze privdou, prijde max ten Borja a zaloha bude komplet. Mandzukic uz ani u nas nedal gola silene dlouho jedno obdobi, sice koketoval na tom kridlu ale taky uz to neni strelec. Piatek mi neprijde lepsi nez Cutrone. Eder jestli, to je ten Eder, ktereho myslim... pak radeji uzavrit mercato

Jestli jeste prijde nejake delo do utoku, tak to bude asi jen s odchodem chiesy a penez z nej

Reagovat
smazaný uživatel

praveze zatial je to bieda, ja som cakal viac.

hlavne im treba strelca, dufal som v Milika ale to je uz pase.

no a ak pride nejaka solidna ponuka na Chiesu (cca 50) tak ho vraj pustia.

myslel som ze ten Commisso to trochu zadotuje ale uz druhe letne mercato je to z jeho strany muka.

Reagovat
Zark

Milika bych v pozici violy asi nekupoval, ty jeho kolena a stál by určitě pálku, nevim no... útok se mi líbí a než hrota, tak raději nějakého šikulu k Riberymu a vytěpat odpad jako boateng někam do barci

Reagovat
smazaný uživatel

preco niekto sedivie uz ako tridsiatnik a niekto az ako patdesiatnik?

je v tom dedicnost, stres alebo zena?

Reagovat
snuff24

melír

Reagovat
smazaný uživatel

Vetsinou stres, ci strach, jsou pripady ze nekteri i za noc zesediveli, treba v ocekavani popravy, ci tvar v tvar nejakemu utrpeni.

Reagovat
GrimeBaller98

Dobrej domov duchodcu ten Inter

Reagovat
Zark

ale výhody to má, třeba ze uz ti nezdrhnou za lepsim

Reagovat
smazaný uživatel

handa36 bastoni 21 de vrij28 milan25 (kolarov34) hakimi21 barella23 gagliardini26(vidal33) sensi25(eriksen28) lukaku27 lautaro23 kde přesně je domov důchodců ? italská nebude tvoje silná stránka co ?

Reagovat
GrimeBaller98

Italská nikoho nezajímá kde mas náhradníky typu Young(35), Candreva, Sanchez, Vidal a treba D’Ambrossio?

Reagovat
RadekVonCZE

Nemáš ty profil na sofifa?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele