Seznam Zprávy rozšiřují byznysovou rubriku, vede ji Mašek

čtvrtek, 10. září 2020, 17:15 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Seznam Zprávy rozšiřují byznysovou sekci: přidávají autorské analýzy, inovují Byznys TV a přinesou reportáže týkající se české ekonomiky.

Zdroj: Seznam.cz

Zdroj: Seznam.cz

Web Seznam Zprávy rozvíjí svou byznysovou rubriku SZ Byznys. Má přinášet detailní pohled do dění v českých firmách, autorské analýzy aktuálních ekonomických trendů a také inovovanou Byznys TV vysílanou online ze Studia Burza. Prostor mají také dostat zprávy o „byznysu budoucnosti“ – o technologických firmách, start-upech a mladých vizionářích. „Denně tak nově vzniknou desítky článků, které budou mít vlastní dedikovanou pozici v boxíku Seznam Zpráv na domovské stránce Seznamu. Větší vizibilitu budou mít ekonomická témata i přímo na webu," uvedla ve čtvrtek provozující společnost Seznam.cz.

V čele týmu redaktorů je novinář Jaroslav Mašek, který přišel z magazínu Forbes. Mezi desítkou autorů, kteří se budou na obsahu podílet, jsou například Zuzana Kubátová, Zuzana Hodková, Petra Krmelová či datová novinářka Kateřina Mahdalová.

„Rozhodli jsme se investovat do ekonomického zpravodajství, protože nyní vidíme na trhu příležitost, když se lidé víc a víc odklánějí od tradičních médií směrem k internetu. Zároveň víme, že od nás tento obsah očekává primární cílová skupina Seznam Zpráv," uvedl Jakub Unger, ředitel divize Zpravodajství a rádií.

-mav-