A dokonce to tentokrát působí, že nešlo o hejno závistivých rýpalek, jak některé slavné ženy nazývají své internetové kritičky při prvním náznaku nesouhlasu. Jako by spíš někdejší missce a modelce chtěly ostatní ženy dát dobrou radu, jak co nejlépe zapůsobit na Agátina nového partnera producenta Tomáše (43).

Rozvádějící se Agáta Hanychová je totiž toho času s novým mužem na Mallorce, kde si společně užívají zářijového sluníčka a postupně se vylidňujícího ostrova. Skrze svůj instagram modelka pravidelně zpravuje své sledující o dění na ostrově lásky. Jako nejčerstvější umístila Agáta Hanychová na svůj profil fotku sebe sama v bílých šatech při západu slunce se španělskou přírodou a mořem v zádech. V očích modelčiných sledujících ale dovolenkovou pohodu narušil jeden celkem podstatný detail.  

VIDEO: Agáta Prachařová s dcerou uvařily pro Blesk! Koukněte, jak je Mia (2) šikovná

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová s dcerou uvařily pro Blesk! Koukněte, jak je Mia (2) šikovná. Markéta Reinischová

„Sundej ty boty,“ prosí jedna. Agáta Hynchová totiž oprášila trend, který býval před pár lety monstrózním hitem. Ti, kteří se aspoň trochu zajímají o módu a její vývoj, si dobře pamatují období, kdy byla neuvěřitelně moderní věc zvaná „letní kozačky“. „Ty botky už né,“ doporučuje rovněž další. „Miluji tvoje outfity a prostě ‚jedu svoje bomby‘ styl,“ dala najevo další z fanynek, že by nejspíš podobné boty s kožíškem v létě neobula, Agátě ale přiznala za její odvahu a vkus jistý kredit.  

VIDEO: Agáta Prachařová s Miou: Začala chodit do školky, Kryšpín už je třeťák

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová s Miou: Začala chodit do skolky, Kryšpín už je třeťák. David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
51 fotografií