Zpěvačka Monika Bagárová bývala vždy velice činorodou ženou. Ještě ve vysokém stupni těhotenství porotcovala v pěvecké soutěži SuperStar, díky níž se před mnoha a mnoha lety ještě coby teenagerka proslavila. Jakmile se však stala maminkou a porodila dcerku Rumii (3 měsíce), došlo u ní k obrovské změně – z „party girl“ je najednou „šedivěnka domácí“, jak prohlašoval o své napravené dceři legendární doktor Štrosmajer v divácky dodnes oblíbeném seriálu Nemocnice na kraji města.

Na své životní partnerce tuto proměnu pozoruje i Mach Muradov, urostlý MMA bijec. „Monika ale vždycky byla domácký typ,“ připustil uzbecko-český profesionální bojovník smíšených bojových umění v pořadu Showtime. „Už před těhotenstvím jsem jí vždycky říkal, aby chodila více ven.“

Situace se vůbec nezměnila –⁠ spíše naopak. „Když se teď narodila naše malinká princezna, nechodí už vůbec nikam. Občas přijdu domů a říkám jí, aby si šla třeba do sprchy, dělala si svoje věci, a já dítě pohlídám… Ona sice odejde, ale každých pět minut chodí za mnou, a já jí musím říkat, že je to v klidu,“ smál se zápasník, který se aktuálně připravuje na svůj další zápas v prestižní soutěži UFC. Monika mu Rumii podle všeho vůbec půjčit nehodlá, a když jsou spolu náhodou sami, pořád ho kontroluje...

VIDEO: Péče o malou Rumii: Přebaluje jen Monika, nebo přiloží Makhmud ruku k dílu? 

Video
Video se připravuje ...

Péče o malou Rumii: Přebaluje jen Monika, nebo přiloží Makhmud ruku k dílu? FTV Prima, Prima Cool

Svou touhou být starostlivou maminkou v nízkém věku se romská kráska nikdy netajila – ostatně i Macha si jakožto svého budoucího partnera vybrala jednoduše proto, že v nejrůznějších rozhovorech moc hezky hovořil o svých představách do budoucna. Ty totiž zahrnovaly spokojený rodinný život, přesně tak, jak si to plánovala i Monika.

A dokonce sdílejí i stejný pohled na svůj vztah, v němž ani jeden z nich nepotřebuje na prstě zlatý kroužek! „Máme to otevřený a důležitější pro nás je momentálně to miminko, ta rodina, ten pevnej základ. A jestli se někdy vezmeme… Uvidíme. Třeba ano, ale třeba taky nikdy ne,“ řekla Bagárová před časem slovenskému deníku Nový Čas.

VIDEO: Muradov od Bagárové: Proč utekl od Moniky z domova? 

Video
Video se připravuje ...

Muradov od Bagárové: Proč utekl od Moniky z domova? FTV Prima, Prima Cool

Fotogalerie
75 fotografií