Moje šťastná hvězda

Začala si se svým seriálovým kolegou?

Patří mezi nejoblíbenější seriálové herečky. V soukromí se ale podle všeho LUCII POLIŠENSKÉ (34) příliš nedaří. Stále nenarazila na toho pravého.

Kariéru si postavila především na tom, jak vypadá. Zatímco všechny její kolegyně chtějí mít velikost S nebo XS, Lucie Polišenská (34) je na svou velikost XXL patřičně hrdá.

Právě díky tomu si ji režiséři vybírají do svých filmů a seriálů. Lucka je zkrátka nepřehlédnutelná „sympaťanda“. Jenže se jí bohužel vyhýbá štěstí v lásce.

Sice měla jeden vážný vztah, dosud ale neměla poznat muže, který by ji skutečně vroucně miloval a nechtěl ji jenom využít.

Všichni ji zbožňují

Po boku kamarádek, tedy žen, je vídána velmi často. A jak to už přítelkyně dělají, svěřují se jedna druhé se svými problémy. O herečce se navíc říká, že je opravdu dobrá vrba, a tak za ní často mají chodit pro radu a pohlazení na duši.

Když ale sama potřebuje poradit nebo jenom vyslechnout, její okolí se k ní údajně vždycky otáčí zády. Ne snad z toho důvodu, že by jí nikdo nechtěl pomoct, všichni si totiž pravděpodobně myslí, že ani žádnou nepotřebuje.

A za to zřejmě může její povaha. Lucka se totiž pořád tváří šťastně a spokojeně. Ale co když to tak úplně není pravda?

O Polišenské se říká, že o svém soukromí nemluví s přáteli ani do médií proto, že se nechce „chlubit“ tím, jakou smůlu v životě měla a čím vším si musela bohužel projít.

Kdysi totiž měla být naivní a věřila, že muži, kteří se o ni ucházeli, k ní doopravdy něco cítí. Nakonec se ale pokaždé mělo ukázat, že se jenom s kamarády vsadili nebo ji chtěli využít proto, že jde o slavnou herečku. A lepší to podle všeho není ani dnes.

Slunečná jí změnila život

Ve svém věku už by se samozřejmě ráda vdala a měla nějaké to dítko, jen-že postava, díky které má tolik rolí, se jí zároveň sta-la i jejím prokletím.

Muži, pokud to s ní myslí vážně, se na prvním, nejpozději na druhém rande údajně vždy zaleknou toho, jakou vyřídilku má.

Nikdy se netajila tím, že si všechno obstarává sama a že umí pít pivo tak, že by se za to nemusel stydět ani kdejaký štamgast. Některým z nich to sice může imponovat, to ale ovšem jenom do té doby, než ji víc poznají.

Největší strach ale mají mít z toho, že je bude Polišenská zastiňovat. Ve svém věku už toho má hodně za sebou, není hloupá a je čím dál tím populárnější.

Žít na vedlejší koleji, to by se asi žádnému moc nechtělo. Za ta léta si tak nejspíš vybudovala kolem sebe pořádnou bariéru.

Když se stala jednou z hlavních postav oblíbeného seriálu Slunečná, přišlo jí mnoho nabídek na rande, ona ale měla na všechny reagovat odmítavě. Má strach, že znovu naletí podvodníkovi?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden