11. září 2020 • 22:28

Omsk se Sekáčem v KHL bez porážky. Jokerit s Čechy je v karanténě!

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejisté Omsku potvrdili povedený vstup do nové sezony Kontinentální ligy. S českým reprezentačním útočníkem Jiřím Sekáčem v sestavě vyhráli souboj dvou dosud neporažených celků v Magnitogorsku 4:0 a vévodí Východní konferenci. Branku Jekatěrinburgu střežil Jakub Kovář, po vítězství 4:3 slavil však díky lépe zvládnutým samostatným nájezdům hostující Nižnij Novgorod.



Omsk si připsal ve čtvrtém duelu od začátku nového ročníku čtvrtou výhru, podruhé navíc zvítězil s nulou a má celkové skóre 15:3. Dvakrát se v dresu vítězů prosadil Sergej Tolčinskij. V čele Západní konference je Petrohrad, a to i díky dnešnímu úspěchu proti Jaroslavli (4:2).

Dnešní program přišel kvůli koronaviru o dva zápasy. Nejprve byl odložen souboj mezi Dinamem Riga a Nižněkamskem, stejný osud pak potkal i utkání Jokeritu Helsinky s Kazaní. V týmu Nižněkamsku mělo pozitivní test sedm hráčů. Jokerit hrál právě s Něftěchimikem ve středu a po rozhodnutí finských úřadů bude tým, jehož dres oblékají i čeští obránci Jakub Krejčík a David Sklenička, dva týdny v karanténě.

Výsledky KHL

Jekatěrinburg - Nižnij Novgorod 3:4 po sam. nájezdech

Magnitogorsk - Omsk 0:4

Petrohrad - Jaroslavl 4:2.

Utkání Jokerit Helsinky - Kazaň a Dinamo Riga - Nižněkamsk byla odložena.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud