Sportisimo rozšiřuje nabídku o módní značky

sobota, 12. září 2020, 07:55 Aktuality, Retail MediaGuru

Sportisimo rozšiřuje nabídku o 14 módních značek, jsou mezi nimi např. Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Converse, Champion nebo Levi's. Cílí na mladou generaci.

Zdroj: Sportisimo

Zdroj: Sportisimo

Český řetězec se sportovním zbožím Sportisimo rozšiřuje nabídku o 14 módních značek, jako jsou například Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Converse nebo Levi's. Do svého sortimentu přidává prémiové módní zboží, ale i sportovní značky nebo streetwear. Cílem je přiblížit se mladší generaci.

„Hranice mezi sportovním a módním odvětvím se čím dál více ztenčují. Stále více zákazníků razí takzvaný sport fashion styl. Proto chceme všem, bez ohledu na věk nebo vkus, nabídnout to nejlepší vybavení jak na sport, tak pro každodenní aktivity,” říká Zdeněk Morávek, marketingový ředitel Sportisima.

Nový sortiment podpoří firma menší kampaní na e-shopu a vytvořila také krátké video v české, slovenské a rumunské verzi pro Youtube a sociální sítě. Podobně rozšířil sortiment o nové značky i řetězec Hervis, zaměřuje se ale více na ty sportovní.

Spotem Sportisimo upozorňuje na nové značky v sortimentu

Sportisimo, které funguje na trhu od roku 1999, nenabízí jen sportovní vybavení, ale patří mezi hlavní hráče na trhu s módou. Pravidelně se umísťuje například ve výzkumu Glami na čele online prodejců módy. Aktuálně má firma celkem 183 obchodů, z toho 105 je v České republice a další jsou na Slovensku, v Rumunsku, Maďarsku a Polsku. Vyjma prodejen a e-shopu zastřešuje holding také výhradní distribuci několika značek, jakými jsou třeba Umbro, O´Neill nebo Lotto.

Ve finančním roce 2018/2019 vzrostly řetězci tržby za prodej zboží o téměř 11 % na 8,4 mld. Kč.

Glami: Přes 50 % Čechů už kupuje módu online jednou měsíčně

čtvrtek 30. ledna 2020

-zue-