Drsná kritika Tváře: Diváci si nevidí do pusy?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Drsná kritika Tváře: Diváci si nevidí do pusy?!

První díl nové řady show Tvoje tvář má známý hlas
První díl nové řady show Tvoje tvář má známý hlas (TV Nova)

Bylo jasné, že se po prvním dílu show Tvoje tvář má známý hlas strhne velká lavina nejrůznějších hodnotících komentářů. Je už známo, že se všichni nezavděčí všem, ale některé názory diváků jsou kapku podivné.

Stýská se jim po lidech, na které dříve kydali hnůj. Tak by se dalo jednoduše popsat to, co nyní tvrdí diváci o nové řadě show Tvoje tvář má známý hlas. Zatímco dříve neustále kritizovali moderátora Ondřeje Sokola a žádali si změnu a také se nebáli psát časté kritizující komentáře na adresu herce Jakuba Koháka, nyní se po nich shánějí.

„Pan Sokol byl super, uměl to parádně. Vladimír je ale mladá krev, trošku byl v nervech, bylo to vidět, ale byl super a hezky se na něj kouká... Soutěžící ovšem letos velká bída, kromě Báry Basikové,“ napsala jedna z divaček TV Nova.

Albert Černý: Kvůli Tváři nosí v tašce podpatky! Přítelkyně - modelka ho učí chodit

Video se připravuje ...

„Je pravda, že mi chybí Sokol jako moderátor, ale musí se dát šance i jiným. Však on to v porotě rozbalí. Naopak v porotě chybí Kohák, to je důvod, proč jsem se na to ráda dívala. Když pominu soutěžící, kteří jsou letos dost zvláštní a upřímně mi není ani jeden sympatický. Už mi to přijde, jako když už je po 57. SuperStar,“ zněl podle super.cz další komentář.

„Chybí tam Kohák a Sokol, jejich humor byl bezkonkurenční. Už to není ono,“ dodal další fanoušek.

Největší kritika však letos padá na hlavu nových soutěžících. „Co se týče letošní sestavy, no k té se vyjadřovat nebudu. Přijde mi, že už se berou nějaké zbytky posledních zoufalců, co se potřebují někde zviditelnit. Ale budiž,“ vyjádřil se další divák, se kterým mnoho dalších souhlasilo.

Tvoje Tvář: Co je to za tanečníka na natáčení Tváře?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
herecka
16. 9. 2020 • 07:03

Docela hrůza. Mladý Polívka se snaží, ale na Sokola nemá ani náhodou. Kohák v porotě schází, nebyla s ním nuda. Ovšem výběr soutěžících, to byl hodně velký přešlap. Spousta jich není známá a stará nevýrazná Basiková, to je jedna vleká hrůza. První kolo vyhrála, zřejmě s úctou k jejímu věku a známému jménu. Příšerné, nedá se na to koukat. A jak tu někdo zmiňoval... soutěž Zlatá maska, největší humus století. Veškerá výprava musela být finančně velmi náročná, kdybyste ty peníze raději investovali třeba pro nemocné děti, uděláte líp. Tohle je nekoukatelné, navíc první díl s Bohdalkou, která netušila o co vůbec kráčí, to byla katastrofa.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.