Family Guy (Griffinovi)
89/100 - 95×

Family Guy(Griffinovi)

Tento americký animovaný televizní seriál Setha McFarlanea je o jedné (ne)normální rodině žijící ve smyšleném městě Quahog na Rhode Islandu. Taťkou je Peter Griffin a jeho rodinku tvoří manželka Lois, tři děti a chytrý cynický pes s alkoholickými sklony.

USA | 1999 | Pauza
vysílání
23 sezón | FOX | 23 minut
žánr
Animovaný, Komedie
hrají
Seth MacFarlane (Peter Griffin), Alex Borstein (Lois Griffin), Mila Kunis (Meg Griffin), Seth Green (Chris Griffin), Seth MacFarlane (Stewie Griffin), Seth MacFarlane (Brian Griffin), Seth MacFarlane (Glenn Quagmire), Patrick Warburton (Joe Swanson), Mike Henry (Cleveland Brown), Seth MacFarlane (Tom Tucker), Jennifer Tilly (Bonnie Swanson), Adam West (Adam West), Seth MacFarlane (Elmer Hartman), John G. Brennan (Mort Goldman), David Boat (Rupert)

Quahog se dočká nového starosty, který nahradí zesnulého Adama Westa

Quahog se dočká nového starosty, který nahradí zesnulého Adama Westa

V nadcházející devatenácté sérii se městečko Quahog dočká nového starosty. Půjde o podobně známou osobnost, kterou byl i Adam West.

0 0
12.9.2020

Už jsou to tři roky, co zemřel známý americký herec Adam West, který se proslavil především rolí Batmana, jehož ztvárnil v letech 1966–1968 a v průběhu pozdějších let se k němu pravidelně vracel. Herec se kromě toho podílel i na seriálu Family Guy, kde namluvil sám sebe, v tomto případě tedy starostu Adama Westa.

Adama Westa jsme v seriálu viděli i po hercově smrti, protože dabing postav probíhá mnohem dříve, než se samotné epizody diváci vůbec dočkají. Nicméně tvůrci chtějí, aby mělo město Quahog i nadále aktivního starostu, a proto se Adama Westa rozhodnou nahradit jeho bratrancem Wildem Westem. Toho jsme v seriálu ještě neviděli, takže až v devatenácté sérii se dočkáme jeho debutu.

(Nový starosta Quahogu po boku Petera Griffina. Foto: FOX; Zdroj: EW)

Wild West, celým jménem Wild Wild West, přijede do Quahogu, aby nahradil svého zesnulého bratrance na pozici starosty města. V seriálu by měl působit delší dobu, nicméně je jasné, že ho nebudeme vídat v každé epizodě – tak tomu nebylo ani v případě Adama Westa, i když ten se objevil ve více jak 100 dílech. Poprvé se ho dočkáme v jedné z listopadových epizod.

První volbou pro roli nového starosty byl herecký veterán Sam Elliott. Ten byl sice ze strany tvůrců ihned osloven, nicméně herec je odmítl – nelíbilo se mu, že by měl v seriálu dabovat sám sebe. Původně tvůrci totiž chtěli, aby novým starostou byl Sam Elliott. Tento fakt si však rozmysleli a vymysleli řešení v podobě bratrance Adama Westa. Na to už herec kývl.

Zdroj článku: EW

Diskuze /3

6000r

Nevíte v jakym díle byl Adam West naposled?

#2 Xavik
14.9.2020 | 11:53:12
Xavik

#1 6000r: Naposledy se objevil ve flashbacku dílu Better Off Meg, ale reálně byl naposledy v epizodě Coma Guy:)

#3 6000r
admin
17.9.2020 | 17:05:44
6000r

#2 Xavik: diky :)

19.9.2020 | 17:10:11
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav překladu

Epizoda S22E15: Faith No More

Titulky k seriálu Family Guy nevytváříme my, pouze odkazujeme na překlad někoho jiného z Titulky.com.

Reklama

Narozeniny

Hlídejte si nás

Filtr seriálů








Reklama