Sexy matka a modelka Romana Pavelková depresím rozhodně nepropadá

Sexy matka a modelka v jednom Romana Pavelková neprochází zrovna snadným obdobím, ale depresím rozhodně nepropadá, právě naopak. Veškerý volný čas tráví se svým synem Maxmilianem, a když to alespoň trochu jde, tak cvičení, a to pod dohledem sympatického trenéra Vladimíra Koukala. Postava se jí během pár měsíců neskutečně vyrýsovala.

Romana má ke sportu hodně blízko, jak sama přiznala, sportuje doslova odjakživa. „Začala jsem už jako malá, nejprve lyžování, atletika a gymnastika, pak volejbal, aerobic, zumba, squash a dnes to je běh, TRX, bosu, tabata a kruhový trénink. Posilování mám taky ráda, vystačila jsem si většinou sama, ale když jsem si nedávno natrhla lýtkový sval, raději jsem se obrátila na profesionála,“ svěřila se modelka. Jak sama říká, nikdy totiž neví, kdy má dost. „Neumím odpočívat,“ směje se. „A trenér mě hlídá, abych se nepřetěžovala.“

Dokud se Romana nezranila, trávila sportem skutečně hodně času. „Chodila jsem na nejrůznější lekce, ale i posilovat. Oblíbila jsem si to hlavně ve fitness centru Fitinn na Stromovce, jsou tam moderní stroje a příjemné zázemí,“ doplňuje usměvavá zrzka. Trenéra Vladimíra jí doporučila kamarádka, a ona si tréninky s ním nemůže vynachválit. Běžně jí sestavuje cvičební, ale i výživový plán. Mít trenéra je podle jejích slov fajn, protože člověka motivuje k lepším výkonům a dává mu ten správný směr.

Chválou přitom nešetří ani Vladimír: „Romana je skvělá klientka. Je poctivá, disciplinovaná, hodně dře. Nepamatuji si, že by mi kdy zrušila předem naplánovaný trénink. Jediné, s čím trochu bojuje, je dodržování jídelníčku. Naposledy vyběhla z posilovny a k večeři si dala hamburger,“ směje se Vladimír. Pravdou je, že s výraznými váhovými skoky se Romana prát nikdy nemusela. Občas nějaké to kilo přibrala, ale to zase po pár týdnech rychle shodila. „Nevím, asi dobrá genetika,“ uzavírá s úsměvem na rtech modelka.

Foto: Filip Matušinský

reklama

reklama

Sexy matka a modelka Romana Pavelková depresím rozhodně nepropadá

reklama