InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vlastivědný výlet do Vitic

    sobota 27.4 8:00 - Muzeum – Stará radnice, Volyně – sraz před starou radnicí

  • Mladfest – hudební festival s výstava ZUŠ, promítáním filmů a trhy

    sobota 27.4 9:00 - Mladějovice, tvrz

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hokejisté Strakonic v generálce doháněli proti Hluboké manko, pak uspěli na nájezdy

Strakonice - Hluboká 7:6 po SN , Autor: Miloš Vrátný - Jižní Čechy Teď

Strakonice - Hluboká 7:6 po SN     Autor: Miloš Vrátný - Jižní Čechy Teď

STRAKONICE – Po dvou domácích prohrách remíza a následně úspěch na nájezdy. Přestřelku a hokej nahoru-dolů přinesla v sobotu 12. září generálka hokejistů Strakonic na sezonu, v níž se rozešli s Hlubokou nad Vltavou na svém ledě v normální hrací době 6:6 (2:1, 2:3, 2:2) a v samostatných nájezdech vyhráli 1:0, když rozhodl David Kovář.

 

Tým od Otavy se ujal vedení na konci 2. minuty, hosté srovnali v další minutě, ale ve 12. minutě znovu inkasovali. Ve druhé části byla Hluboká lepší, více hrozila a dvěma trefami v krátkém sledu otočila skóre. Strakoničtí srovnali ve 36. minutě, aby ve 39. minutě znovu prohrávali, ale za půl minuty opět vyrovnali – 4:4. Vedení si Hlubočtí vzali zpět v 52. minutě, v 56. bylo opět srovnáno, v 58. minutě znovu vedli, ale 42 sekund před sirénou domácí zvládli vyrovnat. V nájezdech toho hráči obou týmů mnoho nevymysleli, uspěl až zmíněný David Kovář tvrdou střelou zblízka. Branky: Jiřinec 2, Šebesta, Mikeš, Hrubý, Švec, Kovář – Matys 2, Moudrý, Maurenz, Dušek, Dvořák.

Diskuse k článku - 1 příspěvek
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Nezaujatý divák 

    Reagovat

     

    Jak to, že není nikde informace o čtvrtečním zápase s Vimperkem?

    Vloženo 12.9.2020 22:26:31

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace