InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnické odpoledne

    Čtvrtek 25.4 15:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Na Sadech, České Budějovice

  • Tvořivý rok – gravírování

    Čtvrtek 25.4 16:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Čtyři Dvory, Emy Destinové 46, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Derby ovládly Kluky, Čížová odjela s prázdnou

KLUKY – Los 4. kola nejnižší krajské soutěže přinesl derby mužstev z Písecka. V sobotu 12. září fotbalisté Kluk hostili Čížovou. V zápase nechybělo gólové koření, a to hlavně v první půli, kdy diváci viděli hned pět branek. A radost mohli mít zejména domácí fanoušci, když si jejich tým už do přestávky vytvořil vedení 4:1. Ve druhé půli se Čížové podařilo jen snížit a všechny body zůstaly na domácím hřišti.

1. FC Boston Kluky – TJ Sokol Čížová 5:3 (4:1)

Branky: Humr, Benda, Blažek, V. Košatka, Háječek – Valenta, Šitner, Bednarčik

Rozhodčí: Tomaň – Landík, Brodský. ŽK: 3:3 (Kůs. V. Košatka, Pileček – Jedlička, Jašek, Bednarčik). Diváků: 90

Kluky: Goč – Kůs (46. Lukeštík), J. Košatka, V. Košatka, Němec (62. M. Marek), Blažek, Tománek, Humr, Benda (80. Vondrys), Háječek, V. Marek (53. Pileček)

Čížová: Jedlička – Holec, Jašek, Bednarčik, Duchoň, Šlouf, Šťastný, Šteier, Veselý (53. Müller), Valenta, Šitner

Úvodní minuty patřily celku Rostislava Grossmanna, ale své šance Čížovští nedokázali přetavit v góly. Pak se ke slovu dostali také domácí. Z hranice šestnáctky se do míče opřel Ondřej Humr, a jeho střela se o břevno dostala až do čížovské sítě -1:0. Uplynulo dvanáct minut a Kluky se mohly radovat podruhé. Přímý kop z půlící čáry poslal Tomáš Benda až za záda hostujícího gólmana Pavla Jedličky -2:0. Potom si několik dobrých příležitostí vytvořila také Čížová, v brance se ale blýskl domácí Jan Goč. A tak Kluky udeřily potřetí. Po rohovém kopu se prosadil Zdeněk Blažek. Hosté dokázali snížit osm minut před přestávkou, kdy přesně zamířil Tomáš Valenta. Boston si však vzápětí vzal třígólový náskok zpět. O čtvrtou branku domácích se postaral zkušený Vojtěch Košatka - 4:1. Po obrátce svěřenci Miroslava Štěpána své vedení ještě navýšili. Tentokrát se trefil Lukáš Háječek – 5:1. Čížová se snažila s nepříznivým výsledkem něco dělat. Díky trefám Radka Šitnera a Jakuba Bednarčika se dostala na rozdíl dvou branek. Větší drama ale už domácí nepřipustili, a připsali si letošní premiérové tři body.

Ve středečních novinách zhodnotí zápas trenér Kluk Miroslav Štěpán, který ze zdravotních důvodů nyní svému týmu chybí na hřišti.

Diskuse k článku - 2 příspěvky
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Bostoňák 

    Reagovat

     

    Ať žije Honza Goč!!!

    Vloženo 13.9.2020 20:00:24

  • Divák 

    Reagovat

     

    Tolik uplakanku jsem snad nikdy neviděl. Co kontakt to řev na rozhodčího. Suverénně nejvíc ubrecenej tým. Kosatka by měl dělat rozhodčího :) tragikomedie

    Vloženo 13.9.2020 19:42:49

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace