Můj čas na kafíčko

Bojí se, že jí další dítě zkazí postavu?

Oblíbená moderátorka Lucie Borhyová (42) jen září po boku svého o deset let mladšího milence. A dokonce prý plánují potomka.

I přesto, že s brněnským právníkem Michalem Smečkou (32) spolu žijí už tři roky ve společné domácnosti, na veřejnosti se moderátorka přitažlivým právníkem příliš nechlubí. Pokud existuje muž snů, je to totiž právě její manažer.

Obávat se o něj ale prý vůbec nemusí. Její okolí tvrdí, že si spolu dokonale rozumí a nad jejich vztahem nepluje ani jediný mráček. Drsné podrazy bývalých partnerů má ale Lucka stále v živé paměti.

Zrada se jenom těžko zapomíná!

„Rozhodla se, že už nechce nikdy zažít ponížení, když někoho má , kdo jí dělá ostudu a nakonec si najde jinou, tak jako Michal Hrdlička (29). Kdyby jí to teď náhodou zase nevyšlo, nechce už nikomu nic vysvětlovat,“ prozradila jedna z moderátorčiných blízkých kamarádek. Naštěstí se zdá, že Smečka je úplně jiný level. Je chytrý, na úrovni a vypadá to, že Lucii upřímně miluje a její děti také.

Přišla do jiného stavu?

Není se co divit, že by si Lucka s partnerem klidně pořídila děti rovnou dvě! Nedávno se vrátila z dovolené ve Španělsku, odkud posílala fotky, na kterých se chlubila fantasticky štíhlou postavou. Bude se stejně štíhlá ukazovat i napřesrok?

Třeba se konečně milencům podařilo zapracovat na potomkovi. Otěhotnění na dovolené by bylo přirozené. A je načase. Lucce je přece jen přes čtyřicet a to už není ideální věk na těhotenství. „Nemám strach opět otěhotnět a ani se tomu nebráním, uvnitř se cítím strašně mladá a plná energie, věk je jen číslo.

Kdyby Bůh dal, určitě ještě jedno dítě chci. Nebo i dvě,“ přiznává. O postavu se tak nebojí, a to i přesto, že i ona zažila časy, kdy s váhou docela bojovala. Zpravidla v době, kdy byla ve vztahových krizích. Nyní je ale šťastná, a tak obavy nejsou namístě. A pokud by se podařilo, že by do rodiny přibylo další dítě či dvě, určitě by neměla o pohyb nouzi a postava by byla to poslední, co by řešila!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden