InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnická párty pro děti s kreativními aktivitam

    pátek 26.4 15:00 - Knihovna, Blatná

  • Pecha Kucha Night: Práce jako na kostele – série krátkých přednášek

    pátek 26.4 20:00 - Kostel Narození Panny Marie, Vodňany

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Čimelice v závěru připravily Milevsko o neporazitelnost

ČIMELICE – V neděli 13. září se v nejvyšší krajské soutěži utkaly dva celky z Písecka. Fotbalisté Čimelic přivítali Milevsko, které v sezoně ještě neztratilo ani bod. Začátek zápasu byl z obou stran hodně opatrný a týmy čekaly na chybu soupeře. Postupem času převzali více iniciativu svěřenci Miroslava Strnada. Milevsko šlo do vedení devět minut před přestávkou, kdy se prosadil kanonýr Jaroslav Hadáček. Druhá půle byla zcela v režii domácích fotbalistů. Těm se podařilo díky trefě Zdeňka Pšeničky brzy vyrovnat a hnali se za třemi body, které nakonec také získali. Minutu před koncem se po rohovém kopu trefil Miloslav Bednařík. Čimelice navázaly na středeční úspěch a stejně jako Jankovu tak i Milevsku připravily první ztrátu.

SK SIKO Čimelice – FC ZVVZ Milevsko 2:1 (0:1)

Branky: Pšenička, Bednařík – Hadáček

Rozhodčí: Panský – Ondřej, Polák. ŽK: 1:3 (Káš, Smrčina – Barda, Málek, Koutník). Diváků: 120

Čimelice: Pícha – Pšenička, Bednařík, Listopad, Viták, Maršík, Převrátil, smetana (90. Klimeš), Petřík, Nekl (62. Káš), Hegenbart (90. Jizba)

Milevsko: Dvořák – Barda, Přibyl (86. Bártík), Hadáček, Souček, Málek, Marvan, Sedláček (46. Koutník), Vakoč, Kálal (89. Kutil), Novotný (77. Süsmelich)

První náznak šance přišel až po čtvrt hodině, kdy to z dálky zkoušel hostující Jakub Barda. Jeho střela ale mířila těsně nad. O něco více na míči bylo v prvním poločase Milevsko. Standardku kapitána Milevska Tomáše Vakoče zkrotil gólman domácích Václav Pícha a stav zůstával po půl hodině 0:0. Ve 35. minutě přišla první větší příležitost domácích, Martin Nekl ale z voleje mířil vysoko nad brankovou konstrukci. První branky se diváci dočkali ve 36. minutě. Milevský Jaroslav Sedláček prošel neohroženě domácí obranou a přihrávkou pod sebe našel Jaroslava Hadáčka, který bez problému trefil odkrytou svatyni Čimelic – 0:1. Do přestávky už se skóre neměnilo a Čimelice šly do druhé půle s jednogólovou ztrátou. Po obrátce začali lépe domácí a snažili se o vyrovnání. To přišlo v 58. minutě, kdy se k odraženému míči dostal Zdeněk Pšenička a přízemní střelou překonal brankáře Pavla Pavla Dvořáka – 1:1. Čimelice se usadily na milevské polovině a svého soupeře k míči téměř nepouštěly. Domácí mohli jít do vedení po přímém kopu, který zahrával Radek Převrátil. Skvěle ale zasáhl gólman Dvořák. S přibývajícími minutami se na hřišti více přiostřilo, a hráči obou celků nešetřili tvrdšími zákroky. V závěrečných minutách Siko vygradovalo svůj tlak. Přišla série rohových kopů a po čtvrtém z nich v 89. minutě domácí mohli slavit. Ve vápně se k míči dostal Miloslav Bednařík a přesnou trefou rozpoutal čimelickou euforii – 2:1.

V papírových novinách najdete krátký rozhovor s čimelickým Romanem Maršíkem, který ještě v minulé sezoně oblékal dres Milevska, nebo hodnocení trenéra hostů Miroslava Strnada. 

Diskuse k článku - 4 příspěvky
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Když se prohraje, musí se vždy na něco vymluvit.

    Vloženo 15.9.2020 09:49:25

  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Maršíku, pro pár špinavých zlaťáků.

    Vloženo 14.9.2020 06:33:23

    • anonymní čtenář 

      Reagovat

       

      Ale ale ze by zavist?

      Vloženo 14.9.2020 15:51:34

  • Lukas K. 

    Reagovat

     

    Tolik neodpískaných faulu, rozhodčí piskejte příště žákyně

    Vloženo 13.9.2020 18:26:55

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace