Arnold Schwarzenegger míří do seriálového světa. Čekají ho špionáže

Arnold Schwarzenegger míří do seriálového světa. Čekají ho špionáže
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kdo jej sledujete na sociálních sítích, jistě jste postřehli jeho osobní nadhled. Tento týpek se rozhodně nestydí za své názory a dokáže lidi okolo sebe pořádně pobavit. Jedna z největších hvězd akčních trháků se ale nyní rozhodla, že je čas pro změnu. Představí se v seriálu.

Chudé dětství

Rodák z rakouského Thalu nemohl ve světě udělat své zemi lepší reklamu. Jako akční hrdina se stal miláčkem celé planety a také dokázal, že i člověk z velmi nuzných poměrů to může dotáhnout sakra vysoko! V dětství žil s rodinou ve tři sta let starém domě, ve kterém si mohli o elektřině, topení nebo vodovodu nechat jen zdát. Každý den tak společně s bratrem musel nosit vodu z fontány, která byla 150 metrů od domu. Nyní je z Arnolda miláček národa, který se může objevit, v čem si přeje. Nyní to bude seriál.

Špionážní podívaná

Zatím nevíme, jak se bude nový projekt jmenovat. Jediné, co je o něm známo, je, že se bude jednat o show ze špionážního prostředí. Také se ví, že si nový projekt objednala Skydance TV. To v praxi znamená, že výsledek bude nabídnut ke koupi některé ze streamovacích stanic. Produkce se ujal Nick Santora - ten má na svém kontě hit v podobě seriálu Rodina Sopránů. Tento seriál se dočkal šesti sérií a odnesl si Zlatý Glóbus i hudební cenu Emmy. Za kvalitu producenta hovoří i jeho další veleúspěšné kousky: Zákon a pořádek a Anatomie lži. Rozhodně se budeme mít na co těšit!

I když už se třiasedmdesátiletý borec několikrát v seriálech objevil, bude se jednat o první seriál, kde ztvární jednu z hlavních rolí. Doposud tak jen v seriálech hostoval, jako například v letošním Superhero Kindergarten, nebo v roce 2015 v kousku Dva a půl chlapa. V seriálu se poprvé objevil již v roce 1972, a to v policejní detektivce V ulicích San Francisca. Až za deset let nato natočil Barbara Conana, a o dva roky později legendárního Terminátora.