Víte, jestli trénujete správně? Vylepšené mySASY přichází s revoluční  funkcí myTraining

2

Konec staromódních tréninkových plánů, mySASY přichází s velkým upgradem. Trénovat chytře může každý. Nové funkce v mySASY pomůžou jak profíkům, tak hobby běžcům.

Určitě si nezapomeňte dát články, které jsme o mySASY už napsali!

Odstranění neduhů, zpřehlednění prostředí a přidání funkčních novinek. Jedinečný český start-up mySASY přichází na trh s velkými změnami. Zapomeňte na univerzální tréninkové plány.

Díky spektrální analýze variability srdeční frekvence a nově synchronizaci účtu mySASY se sporttestery i aplikací STRAVA, vám mySASY nabídne tréninkový plán na míru. K tomu se přidalo nové klientské prostředí, zefektivnění měření pro výpočty osobních hodnot i nové aplikace pro iOS a Android.

Český start-up mySASY specializující se na sportovní analýzu variability srdeční frekvence a s tím spojené zefektivnění sportovního tréninku, přichází na trh s řadou novinek.

Tou nejzásadnější je přidání sekce myTraining do webového rozhraní a aplikace pro mobilní zařízení. MyTraining díky integraci dat z předešlých tréninků a dat o variabilitě srdeční frekvence (HRV) konkrétního sportovce doporučí personalizovaný plán tréninku.

MySASY tak doplňuje zaběhlé tréninkové plány o osobní data a pomůže sportovci v efektivnějším zlepšení.

Navíc pro co nejpřesnější doporučení nadcházejících tréninků si uživatel může účet mySASY synchronizovat se sporttestery světových značek, a rovněž i například s účtem na STRAVA. „Další obdobné aplikace máme v jednání. Stravu jsme zvolili cíleně, protože je mezi sportovci nejrozšířenější a zaznamenává pro nás důležité informace – jako je relative effort,“ říká CEO mySASY Radim Šlachta.

Díky vylepšení tak mySASY sportovci nabídne personalizovaný tréninkový plán, který bere v potaz jak zaznamenanou osobní historii, tak momentální variabilitu srdeční frekvence. Špičkový osobní trenér již tak není výsadou pouze pro elitní sportovce.

Nové klientské prostředí, nové zobrazení výsledků i nová aplikace

Dalším vylepšením si prošlo celé uživatelské rozhraní webové stránky mySASYmyCompensation, myHRV, myAge. Tedy úroveň kompenzace, tréninková kapacita a funkční věk. Nově upravené algoritmy umožňují bližší propojení všech těchto záložek do již zmíněného oddílu myTraining, který spojuje data o tréninku s daty o stavu organismu a variabilitě srdeční frekvence.

Díky množství dat získaných na základě stovek tisíc provedených měření došlo k úpravám počtu měření potřebných pro výpočet jednotlivých funkcí. Nově tak mySASY dokáže určit:

  • myHRV (Tréninková kapacita) – od prvního měření
  • myCOMPENSATION (Kompenzace) – již po 6. měření
  • myAGE (Funkční věk) – již po 7. měření
  • myPROFILE (Tréninkový profil) – již po 8. měření
  • myTRAINING – již po 10. měření (podmínkou je doplnění dat z tréninku – ručně či automatickou synchronizací)

Novinkou je i přepracování mobilní aplikace jak na Android, tak iOS. „Díky úzké spolupráci mezi uživateli a vývojáři byl přepracován design celé aplikace. Byly odstraněny neduhy původní aplikace a zpřehlednilo se tak celé prostředí. Věřím, že všechny tyto novinky sportovci ocení,“ dodává Radim Šlachta.

V záložce myAge přibylo také sledování dlouhodobého vývoje a rychlosti změn funkčního věku sportovce a díky určování individuálního rozsahu hodnot nabízí rovněž jasnější formou informace o stáří organismu.

Sledování vývoje výsledků je ještě jednodušší.

Do jmenovaných záložek (myTraining, myCompensation a myAge) vývojáři přidali možnost výběru z předvolených období – týdne, 14 dní, měsíce a 3 měsíců, tudíž je možné označit větší množství výsledků, aniž by uživatelé museli chodit do kalendáře. Tato funkce primárně cílí na ty, kteří sledují výsledky výhradně v mobilním rozhraní.

V programu je přes sedm tisíc aktivních uživatelů, kteří provedli přes 300 tisíc měření. Mezi nimi nechybí například mistryně světa na 400 metrů překážek Zuzana Hejnová, basketbalista Tomáš Satoranský či ultraběžec a letošní vítěz B7 Zdeněk Hruška.

Aplikaci si je možné stáhnout jak na iOS, tak Androidu zdarma, přičemž placený program Basic+ s programem myTraining začíná na částce 99 Kč za měsíc. S novými aplikacemi se mySASY rovněž chystá na mezinárodní expanzi.

2 KOMENTÁŘE

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno