Přejít k hlavnímu obsahu
Leon -

Rolling Stones otevřeli v Londýně svůj obchod

Ani současná omezení spojená s pandemií covid-19 neodradila kapelu Rolling Stones od otevření specializovaného obchodu, sídlícího na ulici Carnaby č. 9 v londýnské čtvrti West End, pamatující rané období skupiny, která v této oblasti měla na počátku šedesátých let zkušebnu a začínala zde i koncertovat. Design dvoupatrového obchodu s názvem Rolling Stones No. 9 Carnaby (RS No. 9 Carnaby) obstarala firma Bravado, jež podobně koncipované projekty připravovala také pro zpěvačku Billie Eilish, metalovou partu Slipknot nebo rapera Kanyeho Westa.

Prodejna je vybavena stěnou s video projekcí promítající film o RS, zvukovou instalací založenou na skladbě Paint it Black, nechybí samozřejmě známé logo kapely a další atributy. Kromě tradičního merchandise v podobě triček, láhví, trsátek, placek, bund apod. zde fanoušci mohou nakoupit také unikátnější sběratelské předměty, jako např. křišťálovou karafu s logem Rolling Stones za cenu 535 liber (cca 15500 Kč).

Koronakrize se na nabídce podepsala i stylovými rouškami, ovšem za jeden kus bavlněné ochrany zákazník zaplatí v přepočtu téměř 440 Kč. Pokud se obchodu bude dařit, tak by Rolling Stones mohli podle ředitele Bravada Davida Boynea otevřít další pobočky v Brazílii, New Yorku nebo kontinentální Evropě. Přiložená videa přibližují interiér obchodu a reakce prvních nakupujících.

Tagy The Rolling Stones

Pokud jste v článku zaznamenali chybu nebo překlep, dejte nám prosím vědět na e-mail redakce@frontman.cz.

Leon
Ve Frontmanu jsem zodpovědný především za sekci novinek a článků o pódiovém a studiovém gearu známých muzikantů. Léta hraju na kytaru v různých kapelách a tento krásný nástroj také vyučuju.
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY