Novinky na Netflixu, které uvidíme tento týden

netflix novinky týdne

Vybrali jsme nejzajímavější novinky mířící v tomto týdnu na Netflix. Doporučujeme nejen skvěle rozjeté seriály, ale také očekávané novinky v čele s originální tvorbou. Které novinky na Netflixu si rozhodně nenecháte ujít?

Baby

Dvě dospívající dívky z bohaté části Říma, otrávené ze svých rodin a spolužáků, přitahuje podsvětí a začínají vést dvojí život. (3. řada seriálu, 16. září)

Close Enough

Byli cool, když jim bylo dvacet a mohli pařit. Po třicítce vyměnili kluby za plínky, ale cool by rádi byli dál. Animovaný seriál pro dospělé. (seriálová novinka, 14. září)

Criminal: Velká Británie

Detektivové v londýnské vyšetřovně svádí souboj s časem a pokouší se dostat pod kůži třem podezřelým, kteří jsou obvinění z vážných zločinů. (2. řada seriálu, 16. září)

Dračí prokletí

Ethan se vydává zdolat draka, který mu vzal to nejdražší. S každým démonem, kterého cestou přemůže, ale ztrácí kus svojí lidskosti. (seriálová novinka, 17. září)

Ďábel

V napínavém gotickém příběhu ze Středozápadu se kolem mladého muže (Tom Holland) shlukují podivné existence. Ale on je připravený chránit svoje blízké. (film, 16. září)

Na nože

Smrt úspěšného spisovatele detektivek obklopuje nepropustná síť tajemství a lží. Detektiv si vezme na mušku jeho výstřední rodinu, ve které něco nehraje. (film, 15. září)

Ratchedová

Je rok 1947 a Mildred Ratchedová (známá z Přeletu nad kukaččím hnízdem) začíná pracovat jako ošetřovatelka ve špičkovém psychiatrickém ústavu. Za jejím dokonale upraveným zevnějškem se ale skrývá čiré zlo. (seriálová novinka, 18. září)

Zdravotník

Záchranář Ángel se nechce smířit s realitou života na vozíku. Vypěstuje si smrtící posedlost ženou, která ho opustila, a plánuje děsivou pomstu. (film, 16. září)