Moje šťastná hvězda

Chybí mu bývalá žena?

Vypadá jako šťastný otec i partner, ale uvnitř ho trápí spousta věcí. Herec Miroslav Etzler (55), který hrával v seriálu Ordinace v růžové zahradě, už několik let žije po boku Heleny Bartalošové (39), se kterou má syna Samuela (2).

Ta si celou dobu myslela, že je mezi nimi vše v pořádku a jsou spokojení. Když se ale Etzler rozpovídal o svém životě v pořadu 7 pádů Honzy Dědka, zřejmě jí došlo, že se tak trošku mýlila.

Lituje spousty věcí

Není tajemstvím, že Miroslav v minulosti ženy střídal jako ponožky. Se svou první manželkou, která nebyla ze světa showbyznysu, má dvě dcery, Magdalénu (26)a Markétu (29).

S další ženou jeho života, herečkou Zuzanou Bydžovskou (58), má syna Kristiána (20). Tu zase opustil kvůli Vilmě Cibulkové (57).

Nejvíc ze všech mu ale nejspíš chybí ta první, na kterou v pořadu pěl jenom samou chválu. „Byla tak fantastická, že když jsem se po čtyřech dnech vrátil domů, plakala, že jsem v pořádku.

A já jsem ji opustil,“ povzdechl si herec smutně. Takto Etzler svou exmanželku vychvaloval ještě několikrát.

Neměla z toho radost

Nebylo by se čemu divit, kdyby byla Helena naštvaná. Jistě očekávala, že bude spíš chválit ji, a ne ženu, se kterou už není desítky let.

Po tomto výstupu ho doma asi čekala tichá domácnost. Je také dost možné, že to bude mít ještě velké následky, které by mohly vyústit až v rozchod.

To by se ale asi moc nelíbilo právě jejich synkovi, který je na tatínka velice fixovaný. Navíc herec si už několikrát postěžoval, že jako otec selhal, a teď se snaží polepšit

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden