Superman & Lois (Superman a Lois)
93/100 - 26×

Superman & Lois(Superman a Lois)(Superman and Lois)

Nejslavnější superhrdina a nejznámější novinářka, právě toto duo tvoří Clark Kent (v utajení Superman) a Lois Lane. Jak však vypadá jejich každodenní život? Ten se rozhodně neobejde bez stresu, nátlaku a komplikací. Obzvláště, když jsou nyní rodiči.

USA | 2021 | Pauza
vysílání
4 sezóny | CW | 43 minut
žánr
Akční, Dobrodružný, Komiksový
hrají
Tyler Hoechlin (Clark Kent), Elizabeth Tulloch (Lois Lane), Jordan Elsass, Michael Bishop (Jonathan Kent), Alex Garfin (Jordan Kent), Emmanuelle Chriqui (Lana Lang Cushing), Inde Navarrette (Sarah Cushing), Erik Valdez (Kyle Cushing), Dylan Walsh (Sam Lane), Wolé Parks (John Henry Irons), Sofia Hasmik (Chrissy Beppo), Tayler Buck (Natalie Irons), Adam Rayner (Morgan Edge), Chad L. Coleman (Bruno Mannheim), Michael Cudlitz (Lex Luthor), Joselyn Picard (Sophie Cushing)

Superman se ve svém seriálu dočká nového obleku

Superman se ve svém seriálu dočká nového obleku

Clark Kent se doposud objevil pouze v několika málo dílech komiksového světa stanice CW. Nyní se dočká vlastního seriálu, ve kterém nám mimo jiné bude představen jeho nový oblek.

6 0
14.9.2020

Ohlášení seriálu, který se zaměří na Supermana a jeho manželku Lois, překvapilo spoustu fanoušků. Superman se totiž doposud dočkával větší pozornosti pouze ve velkých crossoverech, a tak nikdo nepočítal s tím, že ho budeme vídat nějak pravidelně. Stanice CW si však dokázala zařídit vznik Supermanova seriálu, a tak se ho v hlavní roli dočkáme už příští rok v lednu.

Bod odpichu přišel prakticky už během velkého crossoveru seriálové sezóny 2019/2020, ve kterém došlo k přepsání celé reality. Tvůrci využili příležitosti a místo jednoho malého chlapce věnovali Supermanovi rovnou dva puberťáky. Clark Kent tak nebude pouze bojovat se zločinci, ale zároveň s tím, jak být dobrým otcem.

(Tohoto obleku se už zřejmě nedočkáme. Foto: CW)

Kromě toho jsme Supermana mohli doposud vídat pouze v jednom jediném obleku. Například ten, ve kterém se objevil v posledním velkém crossoveru, byl připraven tak, aby v něm herec mohl natáčet jen pár epizod. Když však Superman získal svůj seriál, tak se mu tvůrci rozhodli věnovat zcela nový oblek. Nevíme, jak bude odlišný od toho současného, nicméně je jisté, že bude jiný.

Premiéra seriálu je stanovena na leden příštího roku, přičemž by se nové díly měly každou chvíli začít natáčet (pokud tomu tak už není).

Zdroj článku: Comic Book

Diskuze /2

FValek

Když byla přepsaná realita, všechny postavy kromě paragonů měly nové vzpomínky, teprve Jonn jim vrátil paměť, takže pak měli dvoje vzpomínky… Přesto byl ale Clark překvapený, když zjistil, že má dospívající dvojčata…Přitom byla tahle realita pro něj ta přirozená po spojení vesmírů, ne? :D No to je jedno, hezký by byl černý oblek, ale to je jasné, že nedají, nevím ale jak by tenhle šel ještě nějak přetvořit…

14.9.2020 | 14:49:52
Lex Luthor

Super jen doufám, že se z toho nestane nějaká romantická sračka se spoustou milostných trojúhelníků

14.9.2020 | 22:08:34
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav překladu

Epizoda S03E13: What Kills You Only Makes You Stronger

cz100%
DOKONČENO

Nejnovější díly seriálu Superman & Lois si můžete pustit na streamovací službě HBO Max, kde si je užijete i s českou podporou.

Na co se můžeme těšit

Přečtěte si, co nás čeká ve 12. - 13. díle

Přečtěte si, co nás čeká ve 12. - 13. díle

Poslední dvě epizody třetí série zaměří svou pozornost především na Lexe Luthora, který se po Brunově zatčení ocitne zpátky na svobodě.

Reklama

Plakáty

Plakáty

Narozeniny

Hlídejte si nás

Filtr seriálů








Reklama