Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

Chcete nakupovat s výhodami? Vstupte do věrnostního klubu H&M Hello Member

Info ikona
H&M Hello Member

Objevte všechny výhody členství v klubu H&M Hello Member a nakupujte výhodněji než kdy předtím!

Promotion | 14. 09. 2020

Jak věrnostní program funguje?

Jedná se o digitální členství v aplikaci H&M nebo na hm.com, kde sbíráte body, získáváte bonusové šeky, exkluzivní akce, bezplatné vracení a standardní dopravu při nákupu nad 800 Kč a další.

Jak se stát členem?

Jednoduše si založte účet na hm.com nebo si jej registrujte pomocí aplikace H&M. Jste-li už členem, váš účet se automaticky aktualizuje po odsouhlasení nových podmínek. Pokud máte klasický zákaznický účet na hm.com, jednoduše proveďte upgrade na členství.

Sbírejte body.

Sbírejte body při každém nákupu, hodnocení a recenzi zboží online., vyplněním členského profilu a pozváním přátel, aby se stali členy. Body získáte také po vyplnění členského profilu. Za každých 2000 nasbíraných bodů obdržíte bonusový šek, který můžete použít při příštím nákupu!

Info ikona
H&M

Jak využít získaných nabídek?

Při nákupu v prodejně zvolte ve svém smartphonu v záložce Mého účtu odměnu, kterou chcete využít, a ukažte ji na pokladně. Při nákupu online zaškrtněte políčko odměny, kterou chcete použít při dokončení objednávky, a odměna se automaticky uplatní na příslušnou platební metodu.

Staňte se členem Plus Member!

Čím více bodů, tím štědřejší členství! Jako člen programu Plus budete mít více výhod a odměn, jako jsou bezplatné doručení a vracení, exkluzivní zážitky, exkluzivní přístup ke speciálním kolekcím, nabídky s překvapením Plus a mnohem víc!

Chcete se o věrnostním klubu H&M Hello Member dozvědět více? Navštivte https://www2.hm.com/cs_cz/member/info.html