Společnost Casio představila modely svých hodinek EDIFICE, které vznikly ve spolupráci s týmem Scuderia AlphaTauri

Společnost Casio Computer Co., Ltd. dnes představila další modely kovových hodinek řady EDIFICE, které jsou založeny na konceptu „rychlosti a chytrosti" této značky. Nové modely hodinek EQB-1100AT a ECB-20AT vznikly ve spolupráci s týmem formule 1 Scuderia AlphaTauri, který vyhrál Velkou cenu Itálie v roce 2020.


Casio je od roku 2016 oficiálním partnerem týmu Scuderia Toro Rosso. Modely EQB-1100AT a ECB-20AT jsou prvními modely, které vznikly na základě spolupráce obou partnerů poté, co tým Scuderia změnil pro letošní sezónu svůj název na Scuderia AlphaTauri. Ciferníky hodinek jsou k dispozici v barvách námořní modré a bílé, což má připomínat barvy týmu Scuderia AlphaTauri a současně se jedná o úplně stejnou námořní modrou, jako u ostatních modelů značky EDIFICE. Hodinky ECB-20AT mají také pouzdro a pásek v námořní modré barvě. Na obou modelech je na číselníku, zespodu na pouzdru a na pásku týmové logo Scuderia AlphaTauri.


Hodinky EQB-1100AT jsou jen 9,6 mm tlusté a ciferník ve tvaru osmiúhelníku je vyztužen karbonovými vlákny, která se v motoristických sportech hojně užívají. Hodinky umí současně zobrazit čas ve dvou městech. Model ECB-20AT je vybaven stopkami a koženým páskem s vyraženým týmovým logem. Čelní plocha ciferníku u obou modelů je vyrobena ze safírových krystalů, které zaručují odolnost proti poškrábání. Hodinky lze navíc propojit s aplikací pro chytré telefony, díky které pak dokážou automaticky nastavovat čas. Oba modely mají vyraženo týmové logo Scuderia AlphaTauri na ciferníku, zadní straně pouzdra a na pásku. Tyto speciální modely hodinek, které vznikly na základě spolupráce firmy Casio a týmu Scuderia AlphaTauri, jsou určeny pro všechny fanoušky týmu, kteří cestují po světě a potřebují si plánovat čas na minuty.


Tým Scuderia AlphaTauri


Scuderia AlphaTauri je italský závodní tým, v jehož barvách jezdí skvělí mladí řidiči. V letošní sezóně tým změnil své jméno z původního názvu Scuderia Toro Rosso. Tento tým vyniká mladou energií, závodními vozy plnými skvělých technologických inovací a touhou po rychlé jízdě na okruhu F1. Společnost Casio je oficiálním partnerem tohoto týmu od roku 2016, protože se domnívá, že tyto vlastnosti jsou plně v souladu s konceptem značky EDIFICE.


EDIFICE: https://www.edifice-watches.com/


Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1252569/EQB_1100AT_ECB_20AT.jpg


Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1252567/image_5009366_27734679.jpg


Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1252568/1.jpg


KONTAKT: pr@casio.co.jp, +81-3-5334-4830

Klíčová slova Japonsko-Itálie-elektronika-styl-motorismus-formule-firmy-CASIO COMPUTER CO., LTD

Oblast
Asie, Austrálie (as)

Kategorie
Média, společnost a životní styl
IT, telekomunikace
Sport

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.