Sleduj nás

Potíže! Vémola se s Mikuláškem v říjnu nejspíše neutká. A tohle je důvod…

Potíže! Vémola se s Mikuláškem v říjnu nejspíše neutká. A tohle je důvod…

Karlos Vémola je po zranění i nemoci konečně zpátky v tréninku, ale protože se čas neúprosně krátí, splnit váhový limit 84 kilogramů je pro něj stále méně a méně reálnější.

Jak se zprvu spekulovalo, tak se nyní téměř potvrzuje. Zápas, jenž se má 17. října mezi Vémolou a Mikuláškem uskutečnit, se nejspíše dočká dalšího odkladu. Terminátor to nepřímo potvrdil i sám v rozhovoru pro TV Nova.

„Trénuju. Zatím ne na sto procent, ale dostávám se do toho. Jediné, čeho nebudu schopný, je shazovat do té 84, protože mi schází hodně," řekl.


Dle současných informací mu nyní chybí shodit dvacet kilogramů, což je i s ohledem na to, že ještě nedávno prodělával pod vlivem koronaviru horečky, opravdu moc.

„Nejdřív přišlo zranění, pak se dostavila korona a nemohl jsem shazovat. Na ty čtyři týdny mi chybí fakt moc…,“ potvrzoval Vémola.


Jak uvedl promotér Ondřej Novotný, náhradním řešením, které by jako první v takovémto případě přišlo v úvahu, je duel s Mikuláškem odložit. Na nějaký oficiální verdikt si však musíme ještě počkat.


Další články