Trapas herce Chrise Evanse: Poslal světu penis | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Trapas herce Chrise Evanse: Poslal světu penis

Chris Evans
Chris Evans (profimedia.cz)

Herec Chris Evans (39), jenž proslul hlavně jako Captain America ve filmové sérii Avengers, na vlastní kůži zjistil, jak nebezpečné mohou být necudné fotky v telefonu. Omylem se mu totiž podařilo rozeslat do světa snímek ztopořeného penisu!

Evans na svůj Instagram nahrál video, ve kterém je na zlomek vteřiny vidět hercova fotogalerie v telefonu. Všichni tak vidí, že superhrdina má v mobilu právě 2532 fotek a 602 videí, přičemž devátým nejnovějším záznamem je fotka vztyčeného údu. Zda jde o jeho vlastní chloubu, anebo fotku odněkud uloženou, není zřejmé. Evans sice během pár okamžiků video odstranil, to je ovšem při počtu 6,15 milionu sledujících marná snaha. Snímek už letěl kyberprostorem dál a »Evansův penis« se stal záhy nejhledanějším výrazem na sociálních sítích. Valná většina diskutérů hercovo faux-pas vzala s humorem, kolegy z Avengers nevyjímaje. „Kámo, dokud vládne Trump, neexistuje způsob, jak by ses mohl zesměšnit,“ napsal mu Mark Ruffalo (52), představitel siláka Hulka.

 Captain America: Návrat prvního Avengera

Video se připravuje ...

Trailer Captain America:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.