Auto bez registraček vzbudilo ve strážnících podezření. Co zjistili o jeho řidiči?
ilustrační foto
Most

Most - Při pěší hlídkové činnosti v dopoledních hodinách uviděli strážníci osobní vozidlo, které nemělo registrační značky a řídila ho osoba, o které strážníci věděli, že má vysloven zákaz řízení.

Po spatření hlídky se řidič otočil a odjel na konec ulice, kde zaparkoval a z vozidla utekl. Strážníci předali informaci operačnímu středisku a obsluze kamerového systému, která uvedené vozidlo monitorovala. V 19:30 operační pracovník zaznamenal pohyb osob v okolí vozidla a informoval ihned pěší hlídku.

Strážníci se přesunuli na místo a vozidlo s podezřelým řidičem zastavili. Na místo pak přivolali hlídku Policie ČR, která si podezřelého muže ihned odvezla, protože se jednalo zároveň o osobu v pátrání. Dalšího řidiče, který řídil bez řidičského oprávnění, zajistila motohlídka strážníků po půl druhé ráno v ulici Petra Jilemnického.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru