Hlavní obsah

Omsk - Petrohrad 4:3Sekáč šťastným gólem přispěl k výhře Omsku nad Petrohradem, slaví i Furch

Útočník Jiří Sekáč se v dnešním utkání KHL podílel jedním gólem na výhře hokejistů Omsku 4:3 nad Petrohradem. V šlágru předních týmů obou konferencí zvýšil český hráč na 2:0 dorážkou puku, který se po předchozí střele a teči obránce odrazil od tyče do nohy brankáře Alexandra Samonova a směřoval za brankovou čáru. Omsk se po předchozí první porážce v sezoně vrátil na vítěznou vlnu a vede Východní konferenci.

Foto: Profimedia.cz

Jiří Sekáč přispěl jednou brankou k výhře Omsku

Článek

Jen o bod méně má Jekatěrinburg, v jehož dresu Jakub Kovář v pátém utkání sezony vychytal čtvrtou výhru a při vítězství 6:3 na ledě Nižněkamsku si připsal i asistenci. Český gólman založil akci před gólem, který dvě minuty před koncem první třetiny znamenal vedení 4:0, takže byl nakonec i vítězný. Kovář se zapsal do statistik přihrávkou už podruhé v ročníku.

V utkání Spartaku Moskva s Čeljabinskem padly všechny tři góly po asistencích českých hokejistů. V dresu hostujícího Traktoru se z výhry 2:1 radovali Lukáš Sedlák a Tomáš Hyka, Robin Hanzl po svém prvním zápisu do kanadského bodování v sezoně důvod k oslavám neměl.

Brankář Dominik Furch vychytal výhru Dinama Minsk 4:2 na ledě Viťazu Podolsk. Hvězdou dnešního programu byl finský útočník Ufy a nový lídr produktivity soutěže Teemu Hartikainen, který byl s dvěma góly a třemi asistencemi strůjcem vítězství 6:2 nad Nižním Novgorodem. Jeho spoluhráč a krajan Markus Granlund měl bilanci 2+2.

Výsledky KHL
Ufa - Nižnij Novgorod 6:2
Nižněkamsk - Jekatěrinburg 3:6 (za hosty Kovář 0+1)
Spartak Moskva - Čeljabinsk 1:2 (Hanzl - Hyka, Sedlák všichni 0+1)
Viťaz Podolsk - Dinamo Minsk 2:4
HK Soči - Magnitogorsk 0:1 po sam. nájezdech
Omsk - Petrohrad 4:3 (za domácí Sekáč 1+0)

Reklama