Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jihlavský výběr malé kopané letos v Superlize poprvé za tři body, v Pardubicích vyhrál 3:2

Na úvodní prohru s Brnem zareagoval jihlavský výběr malé kopané nejlépe jak mohl. Pondělní zápas Superligy v Pardubicích absolvovala hodně kombinovaná sestava, o to cennější však vítězství 3:2 je.

Porážka s mistrovským Brnem se možná trochu čekala, důležité však bylo to, s jakou náladou přistoupí jihlavský výběr k dalšímu zápasu. Od souboje s Pardubicemi se očekávala vyrovnaná bitva a tento předpoklad se téměř dokonale naplnil.

Skóre zápasu otevřel až ve 21. minutě domácí Mužík, ale ještě před přestávkou vyrovnal jihlavský kapitán Adam Průcha. Vedení pro domácí uzmul po obrátce Jech, ale Jihlava opět vyrovala, tentokrát Markem Perničkou. O tom, že všechny tři body si na Vysočinu odvezou hosté, rozhodl čtyři minuty před koncem Jakub Göth.

Jihlava je po jedné výhře a jedné prohře v průběžné a zatím nepříliš vypovídající tabulce skupiny Východ čtvrtá. Tuto neděli čeká výběr trenéra Lapeše domácí a velmi důležité utkání proti Blanensku, které hodně prozradí o tom, zda jsou ambice Jihlavy vstoupit do pozdějšího play-off ze druhé či třetí pozice skutečně reálné.

Pardubice - Jihlava 2:3 (1:1)

Branky a nahrávky: 21. Mužík (Rosůlek), 32. Jech (Rosůlek) – 28. Průcha (Svoboda), 37. Pernička (Göth), 54. Göth (Průcha). 

Rozhodčí: Šťástka – Mucha. Diváci: 30.

Pardubice: Daniel Bartaloš – Denis Zelinka, Tomáš Jiroutek, Martin Tulach, Jan Málek, Ladislav Mužík, Jan Rosůlek, Marek Jech (C), Tomáš Svoboda, Roman Čadek, Lukáš Krátký.

Jihlava: David Kubica – Jan Chramosta, Adam Průcha (C), Richard Svoboda, Jakub Göth, Marek Pernička, Michal Votoupal, Martin Rygl, Zdeněk Kučera.

   

Ohodnoť článek

Foto Malá kopaná Jihlava

Štítky malá kopaná, Jihlava, Superliga, FK Pardubice, Evropská Superliga, FC Vysočina Jihlava, FC Zbrojovka Brno, Jan Rosůlek, Tomáš Svoboda, Jan Chramosta, Jan Málek, Richard Svoboda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlavský výběr malé kopané letos v Superlize poprvé za tři body, v Pardubicích vyhrál 3:2 | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.