Společnost Promedeus snoubí tradici a inovace tradičních výrobců v oblasti zdravotnických prostředků.

Společnost Promedeus s.r.o., založena MUDr. Viktorem Růžičkou, přináší v oblasti zdravotnického zařízení tradiční a inovativní výrobce na český trh. Promedeus je výhradním distributorem inovativních zahraničních společností, které mají dlouholetou tradici ve výrobě zdravotnických prostředků.


V rámci vize společnosti Promedeus přicházet s novými trendy v medicínské technice od předních výrobců s cílem být užiteční lékařům a pacientům máme v portfoliu komplexní řešení zejména pro endoskopickou a laparoskopickou chirurgii, robotiku, elektrochirurgii, sonografii, elektrofyziologii a spotřební materiál.

Společnost Promedeus na českém trhu zastupuje výrobce BOWA, MESI Medical, Xion, Aktormed, Eberle, Catgut, Königsee Implantate, Siemens, String. Detailní seznam všech přístrojů a výrobců, které společnost Promedeus zastupuje naleznete na webu v sekci Nabídka.


Pro bližší informace nás neváhejte kontaktovat na info@promedeus.cz.

Klíčová slova ČR-trh-zdraví-firmy-Promedeus

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Obchod, marketing
Zdravotnictví

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.