Komerční články Tipy, rady, návody

Moderní nábytek do moderního interiéru

Zařizování interiéru je nesmírně vzrušující záležitostí. Respektive tomu tak může být.

Zařizujete si svou první domácnost? Stojíte v prázdném bytě či domě, ze kterého jednou bude váš domov? Nebo vaše stávající bydlení prochází rekonstrukcí? Zdá se vám interiér vašeho domova nudný a domníváte se, že je zralý na restart? Ať vás do obchodních domů s nábytkem a na renomované e-shopy přivádějí jakékoliv pohnutky, věříme, že se jedná o vzrušující záležitost. Zařizování si vlastního bydlení stejně jako jeho inovace totiž bývá skutečným zážitkem.

Připadáte si bezradní?

Vzrušení a nadšení je jedna emoce, která zařizování interiéru provází. Může se k ní však připojit i bezradnost. Nabídka trhu je totiž tak bohatá a jeden se v ní snadno ztratí. Značkové obchodní domy jsou plné překrásného nábytku. Jaký ale zvolit? A jaké k němu zvolit textilie? A především, co udělat pro to, aby výsledný efekt byl harmonický? Ne každý má na tyto otázky odpověď.

Máte na služby bytového designéra?

Pak na řadu přicházejí zkušení interiéroví návrháři, kteří se vyznají v trendech, značkách, materiálech i barvách. Znají triky, s jejichž pomocí vám vykouzlí interiér jako ze žurnálu. Na nějž bude radost pohledět a ještě větší radost v něm bydlet. Tito profíci si však za své služby samozřejmě nechávají tučně zaplatit. Cest ke krásnému interiéru naštěstí vede víc. A nemusejí vás ani finančně zruinovat. 

Chtělo by to nápad, že?

Je-li vaším problémem nedostatek inspirace, tu doporučujeme hledat ve světových časopisech o bydlení. Naprosto skvělý je například Vogue Living, Belle, Elle Decoration atd. A nemusíte si ani předplácet tištěná čísla. Jednoduše sledujte jejich příspěvky na Instagramu a budete novými nápady zásobováni každý den.

Vybírejte na atan.cz

Skvělou inspiraci ale přinášejí i renomované e-shopy s nábytkem. Z těch českých doporučujeme například atan.cz, na kterém si zařídíte domácnost od sklepa do půdy. V nabídce najdete moderní nábytek do obývacího i dětského pokoje, ložnice, předsíně i kuchyně.

Sedací soupravy v interiéru

A spolu s nábytkem i spoustu inspirativních fotografií s jednotlivými kousky nábytku z nabídky zasazenými přímo do interiéru. Vy tedy neuvidíte jen obrázek sedací soupravy, ale sedací soupravy zasazené do interiéru. Naprosto famózně je například zpracovaná sekce ložnicové programy, k níž se dostanete po odkliknutí záložky ložnice na hlavní stránce e-shopu (atan.cz).

Inspirujte se!

Vaší pozornosti by však neměla uniknout ani záložka inspirace, po jejímž rozkliknutí se před vámi rozbalí desítky inspirativních interiérů. Budete-li je postupně rozklikávat, dostanete se i k jednotlivým produktům z e-shopu. A ty si hned můžete objednat. Praktické, že?

O autorovi

angelo