InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vlastivědný výlet do Vitic

    sobota 27.4 8:00 - Muzeum – Stará radnice, Volyně – sraz před starou radnicí

  • Mladfest – hudební festival s výstava ZUŠ, promítáním filmů a trhy

    sobota 27.4 9:00 - Mladějovice, tvrz

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Český Krumlov do Milevska k prvnímu kolu krajské ligy nepřijede

JIŽNÍ ČECHY – Hokejisté HC Milevsko 2010 se v sobotu 19. září prvního utkání nové sezony nedočkají. Kádr Českého Krumlova, který pro nadcházející sezonu posílili i borci s extraligovými zkušenostmi jako Tomáš Vak či Jiří Ferebauer, je poznamenán nemocemi a zraněním dalších hráčů, proto vedení Slavoje požádalo o přeložení. „Dva hráči mají problémy s rameny, jiní jsou nemocní. Bohužel v tuto chvíli není možné ani doplnit kádr z juniorky, protože tu čeká ve stejném termínu také první mistrovské utkání v Soběslavi,“ vysvětlil pro webový portál JčTeď žádost o přeložení zápasu úvodního kola krajské soutěže sekretář HC Slavoj Český Krumlov Vilém Mígl.


Odložení zápasu už před pár minutami oficiálně posvětil jako řídící orgán také sekretář Jihočeského svazu ledního hokeje Luděk Pavelka. Oba týmy se utkání pokusí sehrát v termínu, který by oběma stranám vyhovoval, nejdéle však musí poměřit síly do konce kalendářního roku, tedy do čtvrtka 31. prosince 2020.

Milevsko tedy vstoupí do nové sezony až druhým kolem v sobotu 26. září od 17 hodin na ledě Pelhřimova. První kolo neodehrají ani hokejisté Božetic, kteří měli v neděli 20. září přivítat rovněž doma Vajgar Jindřichův Hradec. Ten ale nakonec nedal tým dohromady a do soutěže nenastoupí. Los Jihočeské ligy zůstává stejný, tudíž bude mít v každém kole jeden tým volno.

Diskuse k článku - 9 příspěvků
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
« Novější příspěvky 1 2  | Starší příspěvky »
  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Vážení. Pokud měli důvod o odklad požádat, tak to udělali (i po souhlasném stanovisku MIL) a bylo jim vyhověno, což je férové a není jisté, že to budeme potřebovat někdy i my. Zase "vynutit" si zápas za každou cenu a hrát proti neúplnému mančaftu, nebo si připsat kontumaci v této amatérské úrovni - "komu tím prospějete" a koho by to těšilo... . Na druhou stranu nemyslím si že za současného složení obou mužstev by měli strach o výsledek a takto se jistili (či kalkulovali).
    Jinak koukám že Motoru první třetino proti HK moc nevychází - zrovna v tomto zápase to je pech.

    Vloženo 17.9.2020 17:48:26

    • anonymní čtenář 

      Reagovat

       

      Motor super

      Vloženo 17.9.2020 21:32:29

  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    V sobotu přestříleli Samson 6:3 a hráli v17ti a teď nemají lidi ?Je to habaďůra kolik hráčů potřebují?Celý manšaft tak to toho asi moc neodehrají teď začne covid a bude po,ale to bude aspoň legitimní důvod.

    Vloženo 17.9.2020 11:38:54

    • Petr 

      Reagovat

       

      Spíš mi přijde pravděpodobnější, že se tam tutlá COVID...

      Vloženo 17.9.2020 13:22:31

  • Jirka 

    Reagovat

     

    Souhlasim už sme hráli ve třinácti a jiní také,ale Krumlov je asi něco víc když nemusí hrát podle rozpisu.Teď maji jen z Davidservisu pět nových hráčů a nedaj dohromady hráče to sou kecy jen výmluvy aby náhodou nezačaly prohrou.

    Vloženo 17.9.2020 11:32:08

    • anonymní čtenář 

      Reagovat

       

      Krumlov to neudělal poprvé nemají tři hráče a mají obavu že by prohráli žádný covid jen vychcanost.

      Vloženo 17.9.2020 21:31:23

  • Petr 

    Reagovat

     

    Jestliže se nepíše o COVIDu (aspoň oficiálně), tak nechápu, jaktože to svaz povolí. To je potom z termínovky trhací kalendář a každý by si mohl říct - teď mám první lajnu obouchanou, chci přeložit zápas až se kluci dají dokupy.

    Ostuda jihočeského hokeje.

    Vloženo 17.9.2020 10:52:58

  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Jestli tohle svaz povolí tak se to nikdy nedohraje to jsou zase známosti jestli pak to svaz povolí taky jiným muzstvum

    Vloženo 17.9.2020 08:41:14

« Novější příspěvky 1 2  | Starší příspěvky »
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace