Quantcast

Telly obnovila práva na MS FIM Speedway Grand Prix

| redakce | tisk

Televizní operátor Telly získal na další dva roky exkluzivní vysílací práva pro Českou republiku na celý seriál závodů mistrovství světa na ploché dráze FIM Speedway Grand Prix.

Zahájení sezony i formát soutěže letos ovlivnila pandemie koronaviru. První letošní závody se odjely koncem srpna v Polsku a nyní seriál čeká zastávka v Praze, kde fanoušci uvidí hned dva závody v pátek 18. a v sobotu 19. září. Přímé přenosy z obou závodů vysílá Telly na stanici DIGI Sport 2 vždy od 19:00 hodin.

Telly vysílá na stanicích DIGI Sport seriál závodů mistrovství světa na ploché dráze od roku 2016. „Plochá dráha má v ČR dlouhou tradici a hodně nadšených příznivců. Přímé přenosy z mistrovství světa si na Telly našly početnou skupinu diváků, kterou jsme nechtěli zklamat. V letošním roce jsme proto obnovili vysílací práva na další dva roky a pokračujeme ve vysílání Speedway Grand Prix,“ říká Vladimír Rusnák, ředitel Telly pro strategii. „Oba pražské závody vysíláme na stanici DIGI Sport 2 a tak je mohou sledovat úplně všichni zákazníci Telly,“ doplňuje Vladimír Rusnák.

Fanoušci závodů nejlepších jezdců na plochodrážních speciálech uvidí na Telly všechny akce, které seriál v letošním a příštím roce nabídne. Po pražském zastavení, kde se pojedou 5. a 6. závod, se letošní seriál uzavře dvěma závody v Polsku počátkem října.

Motorističtí fanoušci se na Telly mohou těšit na dramatické souboje nejlepších plochodrážních jezdců a strojů současnosti. K největším hvězdám nadcházejícího víkendu rozhodně patří anglický jezdec a vícenásobný mistr světa Tai Woffinden nebo loňský vítěz seriálu Grand Prix Bartosz Zmarzlik z Polska a také současný vedoucí jezdec seriálu Frederick Lindgren ze Švédska. Hodně fanoušků bude mít v hledišti i u obrazovek slovenský závodník Martin Vaculík a na divokou kartu startující současný nejlepší český plochodrážní jezdec Václav Milík.

V každém závodě seriálu mistrovství světa na ploché dráze FIM Speedway Grand Prix startuje 16 jezdců. Pravidelně celou sezónu jezdí 15 nejlepších závodníků, kteří si účast vybojovali na základě výsledků v předchozím roce. Startovní pole každého závodu doplňuje jeden závodník, který dostane od organizátorů divokou kartu a dva náhradníci pro případ, že by se některý z jezdců zranil.

Letošní sezona přímých přenosů Telly z mezinárodních závodů na ploché dráze vyvrcholí dvoukolovým finálovým závodem národních týmů „Speedway of Nations“ 24. a 25. října v anglickém Manchesteru s českou účastí.

Jak sledovat sportovní přenosy na Telly
Všechny stanice DIGI Sport a Premier Sport jsou samozřejmě k dispozici zákazníkům Telly, kteří mají programový balíček Velký. Zákazníci s balíčkem Střední mají k dispozici všech sedm programů DIGI Sport a s balíčkem Malý mají v nabídce program DIGI Sport 2 HD. Pro sportovní fanoušky je zde balíček Sport měsíčně za 250 Kč se všemi sportovními programy.

Sportovní fanoušci, kteří se chtějí na sport dívat a nejsou zákazníky Telly, si mohou na víkend pořídit některý z denních balíčků Sport, s kterými dostanou kompletní sportovní nabídku Telly včetně Premier Sport a všech Digisportů.

zdroj: PR článek





Reklama




Vybrané články