Zde může být vaše reklama.

Další zájemce Po Lébrovi chce do klubu i uskupení bývalý hráčů a podnikatelů

Po Lébrovi chce do klubu i uskupení bývalý hráčů a podnikatelů

foto: Petr Pelíšek

16. 09. 2020 - 10:30

Bude prvoligový SK Sigma Olomouc opět ekonomicky silnější? Možná už brzy ano. Již na jaře projevil zájem o vstup do klubu jeho bývalý spolumajitel Josef Lébr, nyní se ozvalo také uskupení bývalých hráčů Sigmy a místních podnikatelů. Klub o tom informoval v tiskové zprávě.

Výboru spolku SK OLOMOUC SIGMA MŽ, z.s. byla na jeho jednání dne 15. 9. 2020 ze strany uskupení bývalých hráčů SK Sigma Olomouc a místních podnikatelů prezentována nabídka partnerského vstupu do klubu. Zmíněná iniciativa garantuje klubu sponzorské plnění ve výši 10 milionů korun ročně, požaduje pak možnost podílet se na dalším chodu a rozvoji klubu. Součástí uskupení jsou například Radim Kučera, Tomáš Ujfaluši nebo současný místopředseda výboru spolku David Rozehnal.

„Nesmírně si vážím toho, že bývalým hráčům, legendám našeho klubu, záleží na dalším rozvoji Sigmy a chtějí pomoci. Celá iniciativa naznačuje, že olomouckému podnikatelskému prostředí není Sigma lhostejná. Se zástupci zmíněné skupiny budeme jednat o možné formě spolupráce,“ řekl předseda spolku Jakub Beneš.

Současně pak pokračují jednání s Ing. Josefem Lébrem o možném převodu akcií společnosti SK Sigma Olomouc, a. s. „V nejbližších dnech je očekáváno dokončení a předání znaleckého posudku na hodnotu předmětných akcií, ten je klíčový pro další vývoj,” doplnil předseda výboru. Josef Lébr podle informací MFDnes garantoval roční přínos 20 milionů korun.

Další články