Šíp.deník.cz

Vdova po Haničincovi promluvila! Marie Kyselková byla lhářka!

Letos tomu bude dvanáct let, kdy odešla do nebe jedna z Českých hereckých legend Petr Haničinec. Tomu prošlo životem několik zásadních žen. Byla mezi nimi i herečka Marie Kyselková, známá spíše jako princezna Lada (princezna se zlatou hvězdou, pozn. redakce). S Marií žil Haničinec celých patnáct let, po jeho smrti se ale rozhodla veřejně prát špinavé prádlo a obvinila ho z opakované nevěry a nepřiměřeného žárlení! Poslední manželka herce se ale nyní rozhodla očistit jeho památku a uvedla věci na pravou míru! Jaký byl doopravdy?

1 / 13
Haničinec Petr

Haničinec, který podlehl rakovině tlustého střeva, se slovům své exmanželky nemohl ani bránit. Už byl na druhém břehu, když ho obvinila, že jejich vztah byl založený na nevěrách! Prý začal on, Marie však časem začala na optlátku podvádět úplně stejně. To se herci nelíbilo a začal chorobně žárlit - právě to mělo vést k rozpadu manželství této dvojice. Jenže pár dní po pohřbu legendární princezny se zlatou hvětdou se čtvrtá a poslední manželka Haničince Radka rozhodla, že o všem promluví!

Manželství s Marií Kyselkovou prý nebylo ideální.

Haničincová RadkaZdroj: profimedia

Na rozdíl od Marie, Radka ke svému muži vzhlíží dodnes, i když je dávno po smrti! Svěřila se, že hodnějšího chlapa nikdy nepoznala a vše, co o něm tvrdí exmanželka, jsou lži! Je taky možné, že se herec už při dřívějších manželstvích vyřádil a s poslední ženou Radkou už sekal dobrotu. Každopádně v ní zanechal jen dobré pocity a na svého muže nedá dopustit dodnes. Mluví o něm s velikou pokorou a láskou. Dokonce zůstala po jeho smrti už sama!

Radka po svém muži velmi truchlí… I po dvanácti letech.

Haničincová RadkaZdroj: profimedia

Důvodem, proč už se rozhodla dožít Radka sama, je prý fakt, že by každého nového partnera srovnávala s Petrem. Jako partner byl dokonalý. V jejich očích ano. S jeho smrtí se dodnes nesmířila a stále opakuje, že osudová byla autonehoda, která se navíc stala na 10. výročí jejich svatby. Pak už to s ním prý šlo z kopce. Byli spolu krásných 25 let! Radka dodnes, když mluví o manželovi, vhrnou se ji slzy do očí…

Manžel Radce chybí. Rozhodla se dožít sama.

Haničincová RadkaZdroj: profimedia

Ať už byly pomluvy Marie pravdivé či ne, ona i Petr jsou už v hereckém nebi, kde budou mít čas si křivdy srovnat. Radce po smrti Petra nabídli lidé z obce Bratonice, že vystaví jejímu manželovi pomník a tak se také stalo! Haničincová má tak kousek za domem krásný náhrobek, kam si s mužem chodí povídat! Prý mu vypráví, co je nového a on ji dokonce odpovídá…Tomu se říká láska až za hrob.

Obyvatelé obce se rozhodli na jeho památku vystavět pomník! Tento měl původně, nový má tvar srdce…

Haničincová RadkaZdroj: profimedia

Manželství vydrželo krásných 25 let, než je rozdělila smrt…

Petr Haničinec a jeho žena RadkaZdroj: Šíp

Takhle Petra mají všichni v srdcích… Charismatický muž.

Haničinec PetrZdroj: profimedia

Petra by v poslední fázi nemoce už poznal málokdo…

Haničinec přeed smrtí.Zdroj: profimedia

Směl už jíst jen banány. Zemřel své ženě Radce v náruči.

Haničinec přeed smrtí.Zdroj: profimedia

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů