Podzimní interaktivní webináře Schneider Electric

17. 9. 2020. (redaktor: František Doupal, zdroj: Schneider Electric)
Odborníci ze společnosti Schneider Electric připravili podzimní školící webináře zaměřené na představení novinek a konkrétních řešení. Navazují tak na předchozí série úspěšných webinářů, které odstartovaly v období jarní pandemie a u partnerů a klientů se setkaly s pozitivní odezvou.

Na vybraný webinář (viz níže) je potřeba se přihlásit přes formulář zde. Začátek je vždy od 9:00 hod. a skrze on-line chat lze pokládat otázky přímo školícímu odborníkovi. Záznam webinářů je k dispozici zpětně na tomto odkazu zde.

„Řešíme to digitálně“

Společnost Schneider Electric v minulosti uspořádala on-line interaktivní semináře např. k otázkám výběru dobíjecích stanic pro elektromobily nebo k údržbě a dohledu nad elektroinstalací prostřednictvím rozšířené reality a HMI. Semináře je možné si zpětně přehrát zde. V září bude zájemcům představena modernizace IT infrastruktury v souladu s Edge Computingem či nové řady designových vypínačů a zásuvek Sedna Design a Sedna Elements. V říjnu se bude odborník na elektromechanickou, elektronickou a bezpečnostní detekci věnovat představení produktů řady Telemecanique Sensors a jejich využití v praxi.

Webináře jsou velkou pomocí pro naše klienty, kteří nemusí trávit čas cestováním na různá školení. Mají možnost být buď on-line a zeptat se přímo na to, co je zajímá, nebo si je přehrát zpětně a s případnými dotazy nás následně kontaktovat. O zájmu svědčí i samotná účast, která přesahuje v průměru stovku účastníků. Podle zpětné vazby, kterou nám někteří účastníci školení zaslali, preferuje 24 % z nich on-line formu, 76 % vyhovuje on-line i živý seminář. Další sérii seminářů plánujeme i v listopadu a prosinci. Zaměříme se na nich např. na nejpalčivější dotazy z praxe týkající se frekvenčních měničů nebo na měření elektrické energie v budovách či strojní a procesní bezpečnost pro průmyslové aplikace,“ uvedl Marek Smolko ze společnosti Schneider Electric.

Přehled podzimních webinářů (vždy od 9:00 hod.)

16. 09. 2020   Modernizujte svou IT infrastrukturu v souladu s Edge Computing

Edge Computing – trendy a modernizace IT infrastruktury v době překotné digitalizace.
Školitel: Pavel Blahut
Přihlášení zde.

29. 09. 2020   Nové vypínače a zásuvky Sedna

Představení nové řady vypínačů a zásuvek Sedna Design a Sedna Elements. Na webináři se dozvíte hlavní výhody jednotlivých produktů, technické zajímavosti a vlastnosti elektronických prvků.
Školitel: Robert Šimčík
Přihlášení zde.

14. 10. 2020   Spolehlivá detekce je základem spolehlivosti vašeho provozu … proto Telemecanique Sensors

Telemecanique Sensors: představení elektromechanické, elektronické a bezpečnostní detekce, nedostižné vlastnosti jednotlivých produktů, použití v praxi.
Školitel: Antonín Zajíček
Přihlášení zde.

Štítky: 
Vzdělávání, Ze světa firem, Schneider Electric

Podobné články

Fortinet poskytne bezplatné vzdělávací příležitosti v oblasti kyberbezpečnosti

22. 3. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: Fortinet)
Společnost Fortinet se připojila k iniciativě Evropské komise s názvem „Akademie dovedností v oblasti kybernetické bezpečnosti“. Na základě tohoto kroku se společnost zavázala v průběhu příštích tří let zdarma nabídnout svá odborné školení v oblasti kybernetické bezpečnosti a kurzy zvyšování povědomí o bezpečnosti až 75 000 jednotlivcům v Evropě. Čtěte více

Acronis MSP akademie přidává 19 nových modulů a více než sto videí

12. 2. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: Zebra systems)
Společnost Acronis rozšířila platformu Acronis MSP Academy, jejímž cílem je umožnit poskytovatelům řízených služeb maximálně využívat nových znalostí a dovedností na neustále se vyvíjejícím IT trhu. Nejnovější rozšíření zahrnuje 19 nových modulů a více než 100 videí poskytujících špičková obchodní a technická školení. Čtěte více

Interaktivní displeje pro vzdělávací segment

30. 1. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: DCD Publishing)
Podobným tempem jako v řadě dalších oblastí postupuje digitalizace také ve školství. V důsledku toho do škol rychle pronikají nejrůznější moderní technologie včetně velkoformátových interaktivních dotykových panelů. Velkoformátové displeje se tak stávají nejen atraktivní výukovou pomůckou, ale také intenzivně se rozvíjející kategorií signage řešení. Čtěte více

Notebooky do škol

22. 1. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: DCD Publishing)
Školství je pro řadu resellerů atraktivním segmentem, do kterého dlouhodobě dodávají nejrůznější produkty a služby. My si proto přiblížíme specifickou nabídku přenosných počítačů určených pro nasazení na (primárně) základních školách, případně v dalších prostředích s výskytem dětských uživatelů. Čtěte více