Půvabná zpěvačka Karolina Gudasová, která je navzdory svému nízkému věku již dvojnásobnou maminkou, patří bezesporu mezi umělce, které ani ošklivé zranění nevyvede z míry… a ani z pracovního procesu.

Na tiskovou konferenci, týkající se muzikálu Láska nebeská, příběhu seskládaného ze stále populárních písniček Waldemara Matušky (†76), se doslova a do písmene přibelhala. Nožku jí totiž obtěžkávala pořádná sádra, kterou měla od konečků prstů až po koleno.

Tmavovlasá manželka známého hokejisty, brankáře Michala Neuvirtha (32), za sebou ovšem nemá nějakou hrůzostrašnou nehodu. Naopak, k fraktuře došlo nešťastnou náhodou. „Chybička se vloudila. Když jsem mířila k autu, noha se mi zvrtla a zlomenina byla na světě,“ líčila Karolina, která se sádrou – a svou pěveckou kolegyní Ditou Hořínkovou (44) – na tiskovce jaksepatří řádila.

VIDEO: Zpěvačka Karolina Gudasová přiznala: Bez peněz manžela by se zpívání a hopsání věnovat nemohla! 

Video
Video se připravuje ...

Zpěvačka Karolina Gudasová přiznala: Bez peněz manžela by se zpívání a hopsání věnovat nemohla! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Končetina v gypsu ji prý nijak neomezuje. Zda v rodinném životě, kdy se musí starat o své dva potomky, dceru Emilku (3) a synka Marka (1,5), to je ve hvězdách - co se však její slušně rozjeté kariéry týče, o tom není sporu. „Dál normálně hraju," potvrdila zpěvačka, která se v době koronavirové karantény pustila do přípravy vlastního pořadu pro děti, taneční show pojmenované Karolina a Kvído.

„A tady jsem nechtěla chybět. Na Lásku nebeskou se těším a doufám, že až začneme zkoušet, tak budu už bez téhle okrasy, a užiju si to určitě parádní představení,“ dodala Gudasová optimisticky.

VIDEO: Na prvním rande jsme potkali Vorase a ten to roznesl v kabině, řekl o vztahu s Gudasovou Neuvirth

Video
Video se připravuje ...

Na prvním rande jsme potkali Vorase a ten to roznesl v kabině, řekl o vztahu s Gudasovou Neuvirth iSport TV

Fotogalerie
35 fotografií