Simpsonovi: Co jste nevěděli o vztahu Homera a Marge

Simpsonovi: Co jste nevěděli o vztahu Homera a Marge | Fandíme seriálům
20th Television
Zobrazit dalších 9 obrázků
Ikonický manželský pár během tří dekád prošel celou řadou věcí, o kterých většina diváků možná ani netuší.

Legendární Simpsonovi jsou tady s námi již neuvěřitelných 31 let, za což je mimo jiné zodpovědný fakt, že seriál postrádá jakoukoliv centrální linku a každý díl je vyprávěn odděleně, tudíž není tak těžké přicházet s novými příběhy. Ačkoliv nejsou možná na první pohled zdůrazňované, oblíbený animák přece jenom obsahuje několik prvků, které od začátku tvoří jeho páteř. A tím bezpochyby největším je manželství Homera a Marge, které patří mezi jedny z nejikoničtějších a nejznámějších vztahů na televizním poli. Přesto se k němu vztahuje řada zajímavostí, které některým divákům mohly dosud unikat. Tady je pár nejpřekvapivějších.

Simpsonovi: Ve 32. řadě se objeví hvězda Stranger Things a oscarová herečka
 

Seznámili se ještě jako děti

Většina věrných fanoušků bude určitě znát způsob, jakým se pár poprvé seznámil a zamiloval se - budoucí manželé se potkali na střední škole, kde spolu měli hodinu francouzštiny, přičemž se Homer do Marge na první pohled zamiloval a pozval ji na maturitní ples. Ve skutečnosti se však nejedná o jejich první setkání. To proběhlo podle epizody Takoví jsme nebyli úplně původně již v jejich dětských letech, kdy se na letním táboře vůbec poprvé políbili, a tak nastavili kurz svému budoucímu společnému životu.

Jejich rodiče spolu měli vztah

Homerův otec Abe si našel oblibu v Marginých příbuzných hned několikrát, mimo jiné se například oženil s její sestrou Selmou. Ještě dříve, v epizodě páté řady Milenec Lady Bouvierové, se zamiloval do Marginy ovdovělé matky Jaqueline, přičemž spolu prožili i krátký románek, který však nakonec přerušil pan Burns, do kterého se Jaqueline zamilovala na úkor Aba.

Marge vlastní Homerovu duši

Manželé Simpsonovi jsou si souzeni možná mnohem více, než byste čekali. Nebo to alespoň vyplývá z halloweenského příběhu Ďábel a Homer Simpson, kde se ďábel s tváří Neda Flanderse pokusí získat Homerovu duši, kterou prodal za koblihu. Záhy však ke svému překvapení zjistí, že ji vlastní Marge, které Homer svou duši upsal již na jejich svatbě.

Došlo i k rozvodu

Manželská historie Homera a Marge rozhodně není chudá na hádky a oddělení, spíše naopak - tento příběhový prvek byl během tří dekád využit mnohokrát. Pouze jednou však došlo i k rozvodu, a to sice v epizodě Rozdělený Milhouse, kde se rozvedou van Houtenovi, načež si Homer začne uvědomovat, jakým byl špatným manželem. Rozhodne se tedy pro čerstvý start a potají podá žádost k rozvodu, jen aby se s Marge následně mohl vzít znovu.

Zdroj: ScreenRant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 5

Erin | 19.09.2020 15:57
Přesně
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu